發新話題

社民連話可能瞓路軌喎

車過去啦

如果呢班友真係去左日本,仲留守反應堆入面幫手直至搞掂的話,
係我他朝夠鐘埋單之前,
香港所有投票,我都一定投比佢地,立此為記。
引用:
原帖由 kimkileo 於 28-3-2011 10:41 發表

流放佢地去日本搶救核反應堆啦....

有花生食唔通唔食咩

車死佢地咁益佢
梗係報警揪番佢地上黎之後告到佢地趴街啦
港鐵咁有錢....一話告人....佢地重唔驚到J都宿埋, 得番個窿?

GOGOG!!去訓啦,我又唔洗答地鐵返工,你夠膽就吹雞訓滿青馬橋,我話你好野!挑!

講左又唔做
正一無膽匪類

附件

28-3-2011 15:35

引用:
原帖由 RX7 於 26-3-2011 22:34 發表
【on.cc 東方互動 專訊】 社民連10名成員今午到港鐵旺角站大堂抗議,要求港鐵擱置加價。抗議人士手持標語,又高叫口號,批評港鐵有盈餘但仍要加價,又指現時通脹嚴重,加價將令市民生活百上加斤。

社民連代表指, ...
作為逼著日日搭港鐵的人,的確只加無減過好過火,但系訓路軌......唔該你地移師到火炭港鐵大樓,唔好阻我…

我覺得重點係,你瞓,唔該唔好揀放工時間來瞓,阻住人返屋企有咩用呢?

係搞事o既,唔該你搞大佢,揀返工時間,全線鐵路站全面突擊,全條東鐵線癱瘓,搵多三兩條友係紅隧口天橋近理大那邊玩埋跳橋,等紅隧口開埋氣墊塞返過港島,到時全港交通癱瘓,全部返唔到工,你仲唔夠籌碼同班政棍講數?

得個講字,講完又唔敢做,做又要驚死唔想比人拉,鄙視你喇,社民連!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

雖然咁搞一定會累我收唔到工,但我欣賞呢個玩法,夠霸氣!

....不過班友仔又要威又要戴頭盔,我就唔信佢地敢囉。

[quote]原帖由 積夫 於 29-3-2011 16:39 發表
我覺得重點係,你

引用:
原帖由 gd1893 於 28-3-2011 12:46 發表
如果呢班友真係去左日本,仲留守反應堆入面幫手直至搞掂的話,
係我他朝夠鐘埋單之前,
香港所有投票,我都一定投比佢地,立此為記。
咁你一定遲過佢埋單~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 於 27-3-2011 21:33 發表

挑, 縮沙.
社民連抗議 暫不瞓路軌
(明報)2011年3月27日 星期日 05:05

【明報專訊】約15名社民連成員昨日在旺角    港鐵站內高叫口號及收集簽名,抗議港鐵於通脹高企下,連年有盈利仍要加價。社民連早前 ...
以前, 長毛果班, 最多都係o係鏡頭前面做下show, 做完就算, 哲古華拉都唔會咁樣搵命博啦, 依家咁搞法, 死就係死其他爛頭卒....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:18 發表

以前, 長毛果班, 最多都係o係鏡頭前面做下show, 做完就算, 哲古華拉都唔會咁樣搵命博啦, 依家咁搞法, 死就係死其他爛頭卒....
說穿都係精人出口,笨七出手.......

佢依家都係「o係鏡頭前面做下show, 做完就算」woh,無變過~
呢D咪叫「堅定不移」囉...
引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:18 發表

引用:
原帖由 gd1893 於 30-3-2011 10:24 發表
佢依家都係「o係鏡頭前面做下show, 做完就算」woh,無變過~
呢D咪叫「堅定不移」囉...
但係其他"靚毛"陪佢傻, 仲要傻到盡果隻呢....

政治唔係一味靠癲就成功既....

btw, 我確實唔贊成港鐵加, 佢一加就冚家加, 就咁就攬炒....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-3-2011 10:20 發表

說穿都係精人出口,笨七出手.......
出手都唔緊要, 好多野都要點到即止, 長毛係得架, 係佢地d靚個點去左地底咁解姐
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題