發新話題

VFC copy LLM-01

$300 訂, 月尾有

好,聽日收工出去啦...

在FB上的的新的相....

回覆 63# 的帖子

好毒呀.....
Btw,唔知條side rail又幾錢呢?

就咁睇造工真係唔錯!

哎呀.....早知今日落訂果陣問埋條骨啦

唔知有冇人出過個胆呢
早買早享受,遲買貴幾o舊

成盞燈最大敗筆係條尾到... 完全失真....

Anyways, 我都訂左,希望到手之日唔會失望,咁就慳返支real steel....

引用:
原帖由 gd1893 於 24-9-2011 00:56 發表
成盞燈最大敗筆係條尾到... 完全失真....

Anyways, 我都訂左,希望到手之日唔會失望,咁就慳返支real steel....
應該還是版本的問題吧......現在反到是20"長尾線是比較需要的

附件

24-9-2011 10:23

話時話,訂咗嘅師兄,記唔記得之前WGX pre-order係幾錢美金?因為我發覺個價錢好似唔同咗,不過唔知有無記錯,之前係USD$92.5,現在係USD$89,唔知小弟有無記錯,錯咗勿插!

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-9-2011 22:46 發表
有日收到Message,有鬼佬問我要唔要真鐵LLM01...叫我開價...  
幾多$先?
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 25-9-2011 14:53 發表

幾多$先?
你要我介紹你

回覆 72# 的帖子

巧呀
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-9-2011 15:29 發表

你要我介紹你
介紹埋比我得唔得師兄?Thank you!

頭果兩日落訂時係計^*#
之後我再上去訂多舊時係^%)
不過依家都會計番^%)

發新話題