發新話題

EBAY買野

我代你 bid lo `

引用:
原帖由 Elf 於 3-10-2011 19:01 發表
paypal只需要link張credit/debit card, 直接扣數. 銀行唔收charge, paypal向收錢方charge commission
但係小弟真係唔想開張卡

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 3-10-2011 19:20 發表

試過較鬧鐘半夜place bid...
me too.....

我試過一個seller賣10件items, 我包起佢9件items
end up一個月bid左80件items

引用:
原帖由 rommel17 於 4-10-2011 01:57 發表

me too.....

我試過一個seller賣10件items, 我包起佢9件items
end up一個月bid左80件items
我無咁勁....係試過.....買好貴嘅嘢啫....

引用:
原帖由 queen 於 4-10-2011 03:21 發表

我無咁勁....係試過.....買好貴嘅嘢啫....
咁有時要幫埋啲fd一次個bid呀....
如果唔係點可以次次都可以法國小隊

回覆 62# 的帖子

如果銀行代辦有機會當滙款收你一次性手續費$300左右
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 tf141 於 4-10-2011 00:51 發表

但係小弟真係唔想開張卡
咁你驚, 一係搵人幫你bid, 一係唔洗諗bid野......

引用:
原帖由 magus 於 4-10-2011 12:50 發表
如果銀行代辦有機會當滙款收你一次性手續費$300左右
引用:
原帖由 里安 於 4-10-2011 14:16 發表

咁你驚, 一係搵人幫你bid, 一係唔洗諗bid野......
都係睇啱野就算啦, thx ching~~

引用:
原帖由 里安 於 4-10-2011 14:16 發表

ching咁心態好難online買野...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 4-10-2011 19:39 發表

ching咁心態好難online買野...
ching你講小弟?
我都覺得係...或者等我有多d了解一就唔會再咁諗
驚..應該係源於無知

引用:
原帖由 tf141 於 4-10-2011 19:40 發表

ching你講小弟?
我都覺得係...或者等我有多d了解一就唔會再咁諗
驚..應該係源於無知
其實ching想了解d咩...?
咁樣落去就算有人肯幫你online買...
你又可能會擔心人地買好地地...到自己落手買先咁唔好彩出事...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 4-10-2011 20:09 發表

你又可能會擔心人地買好地地...到自己落手買先咁唔好彩出事...
與其左驚右驚, 不如香港有就有, 無就無算la......

我都係因為上網買野先出credit card......

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 4-10-2011 20:09 發表

其實都冇咩特別, 最主要係唔想出信用卡

Paypal 可以bank account 過數...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 4-10-2011 23:54 發表
Paypal 可以bank account 過數...
我知道, 不過比較少人用
所以想去銀行問清楚先, 但係而家冇睇啱野, 等我有野想買至攪啦

發新話題