發新話題

FPS界另一大作: Call of Duty: Modern Warfare 3

其實買實物disk係未只係個code有用...隻碟係廢既?...
話說steam真係dl得好慢....

引用:
原帖由 CHU123 於 12-11-2011 16:20 發表
其實買實物disk係未只係個code有用...隻碟係廢既?...
話說steam真係dl得好慢....
可透過cd裝, 但都要靠steam activate

引用:
原帖由 zeta 於 12-11-2011 16:37 發表

可透過cd裝, 但都要靠steam activate
點禁嫁@@

岩岩開始打.... 真係好鬼震撼 !!
特別係 頭幾關 (華爾街 , London , 德國 ....etc)

引用:
原帖由 CHU123 於 12-11-2011 16:39 發表

點禁嫁@@
入碟>禁install......

引用:
原帖由 亞爾多 於 12-11-2011 17:08 發表

入碟>禁install......
咁即係我個dvd有問題了,,,,唔識load野出黎.___.

引用:
原帖由 CHU123 於 12-11-2011 17:37 發表

咁即係我個dvd有問題了,,,,唔識load野出黎.___.
你去"我的電腦"度開啦

引用:
原帖由 亞爾多 於 12-11-2011 18:03 發表

你去"我的電腦"度開啦
真係唔得...不過唔緊要...已經成功換左第2部機個個黎用
BTW...好耐無同你地打了

引用:
原帖由 fire23wong 於 9-11-2011 00:01 發表

反白:得反Price 一個Orz
唔知佢會唔會玩大佢,COD MW4 :ASIA Front
起呢邊箱俄佬打西歐既時候,中國入侵南亞,日本同澳洲
frost好似無死,
果班detla佬係唔係比野壓死晒?

引用:
原帖由 tf141 於 10-11-2011 22:55 發表

全部都死晒, 點解唔整死埋Price???

同埋今集Cpt. MacMillan番咗嚟, 但係冇出過場不單止, 仲老到連把聲都變埋 (難怪既, 未死已經好出奇架啦)
不過冇得用佢嚟玩下有d唔係幾開心, 最唔開心係 ...
我覺得好似metal of honor rabbit錦死就夠隆重

引用:
原帖由 亞爾多 於 11-11-2011 18:25 發表
http://cloud.steampowered.com/ug ... 12374E69C523A2F76C/
支M16乜事
枝m4有警告
玩具?!

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 00:10 發表

我覺得好似metal of honor rabbit錦死就夠隆重
[反白]
冇錯...最好係要咁, 話晒Soap係成個MW系列既靈魂人物 (佢同Price)
如果唔係就最起碼都好似Roach同Ghost咁丫
[反白]

講真Rabbit死果到好熱血, 果關個片尾我睇咗好多次, 音樂都好熱血

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 00:30 發表

冇錯...最好係要咁, 話晒Soap係成個MW系列既靈魂人物 (佢同Price)
如果唔係就最起碼都好似Roach同Ghost咁丫

講真Rabbit死果到好熱血, 果關個片尾我睇咗好多次, 音樂都好熱血
反白
死得最震撼反而係個唔關事既細路女
反白

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-11-2011 00:42 發表

反白
死得最震撼反而係個唔關事既細路女
反白
[反白]汽車炸彈襲擊果個?[反白]

其實quote果陣會睇到晒咁反白嚟有咩用-3-

發新話題