發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
Sam, later your current charater quit the combat team and join the crafted team la.
My crafter is in space station now, u may come there later and find me! I am afk from keyboard now and using iPhone~

射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

要等幾耐先可以delete個character架…
想de左個Zeon佢呀><

seems 1~2week?
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

小弟放棄了

引用:
原帖由 Sum森 於 17-9-2010 23:10 發表
小弟放棄了
做咩事???

呀…有關同一部電腦開兩個UCGO既問題
我搵到個叫沙盤既程式可以做到雙開…但D人好似話有毒…(我諗係因為佢改動系統資料所以先話佢有毒???

引用:
原帖由 Sum森 於 17-9-2010 23:10 發表
小弟放棄了
你叫我地幫你轉錢同物資啦

成功偷襲自護軌道基地

引用:
原帖由 hwtang 於 18-9-2010 22:37 發表
成功偷襲自護軌道基地
:-o上宇宙唔搵我XDDDD…
頂…sydney又比人打啦…今次MS-14都出埋黎…打屎咩…

咩中華強盜團喎…

引用:
原帖由 MKL04438 於 18-9-2010 23:24 發表

頂…sydney又比人打啦…今次MS-14都出埋黎…打屎咩…

咩中華強盜團喎…
有無得同GM報告?

引用:
原帖由 MKL04438 於 18-9-2010 23:24 發表

咩中華強盜團喎…
MS-14?? ng hai ar fa... really cheat la those people

佢封ip姐…要破解容乜易呀…

引用:
原帖由 MKL04438 於 18-9-2010 23:47 發表
佢封ip姐…要破解容乜易呀…
死大陸仔玩寸gor party.
遲D封IP連我地到無得玩就開心LOR

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

引用:
原帖由 hwtang 於 19-9-2010 00:26 發表
背命王斗神哥   
呢個人以前成日見到佢…
冇次打得死佢=,=

背命王斗神哥 係中國neo團的人= ="係咪cheat就唔知
http://www.sfneoheaven.com/forumdisplay.php?fid=61
佢地的網扯
未係正式版時=o=我次次都見到佢係richmond打大戰

題外話
我唔想追lv = ="我成2年無玩過真正的online game
玩慣fps 槍game...依家轉玩ava 之前玩cod
玩唔慣

發新話題