發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Sum森 於 19-9-2010 23:43 發表
背命王斗神哥 係中國neo團的人= ="係咪cheat就唔知
http://www.sfneoheaven.com/forumdisplay.php?fid=61
佢地的網扯

我唔想追lv = ="我成2年無玩過真正的online game
玩慣fps game...依家轉玩ava ...
玩唔慣 ...
I will still marco this game until those ppl exploid this game fully ..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

一返到黎就比佢打爆我部鑽地機…過份…
搞到咁…玩咩姐…

Don't marco at Sydney.... go other places. i marco at space station
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

上太空貴呀XDDDDD
不過我搞咁耐…都未整到部lv.3既量產guntank出黎T^T
次次用lv.3都失敗…

別弱智好不好
MS技能掛著跑步就升了
他們用14因為他們掛3天跑步 錢?有多難找阿
不懂內情別口胡 別用自己的觀點看別人

引用:
原帖由 MKL04438 於 19-9-2010 20:09 發表

呢個人以前成日見到佢…
冇次打得死佢=,=
他是強 你知道什麼?我什麼都不用單挑也能搞死你

引用:
原帖由 leon555 於 22-9-2010 17:49 發表
別弱智好不好
MS技能掛著跑步就升了
他們用14因為他們掛3天跑步 錢?有多難找阿
不懂內情別口胡 別用自己的觀點看別人
跑3日步??
我又試下先

引用:
原帖由 MKL04438 於 22-9-2010 22:22 發表

跑3日步??
我又試下先
由墨爾本跑到達你文 再由達你文跑回墨爾本
也試過在悉尼N跑到帕斯
你可以由EFFSS飛到Z3
一路可以罵GM 可以升更快

引用:
原帖由 leon555 於 23-9-2010 15:55 發表
一路可以罵GM 可以升更快
I like this one )))))))))))))))))

係咪話坐比自已ms skills高既MS去行會升得快D???

E家用緊GM Trainer行緊=.="

唔知點解…MS skills升到上3.8就唔識上 T^T
用GM Trainer行左幾個鐘都唔升0.1...

有冇大佬知道邊到仲可以下載主程式
或者可以upload個主程式出黎
我有一堆fd都想玩返 極致感謝

上網download個mega manager
去下載,禁個加制

打番個主程式係megaupload既link,就download到架啦

但我搵左成晚 都搵唔倒主程式既link
唔知大大搵唔搵得返link 感謝!

http://www.megaupload.com/?d=EUYIRDOB

請自行download mega manager下載
因為香港ip被megaupload block晒

發新話題