發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 faihk 於 2-9-2010 22:10 發表

唔洗咁短時間收齊30人掛?
盡力召集人數
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2/9/2010 22:09 發表

不如係前線召集開post啦,o個到會多d人留意到...
呢到可能有d人當係普通吹水post,冇入黎睇...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 faihk 於 2/9/2010 22:10 發表

唔洗咁短時間收齊30人掛?
所以你要黎, 多一個,少一個都好重要
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 faihk 於 2-9-2010 22:09 發表
係喎! full唔full得先~
限300飛

引用:
原帖由 seamoncheng 於 2-9-2010 22:17 發表

限300飛
我冇講過

引用:
原帖由 seamoncheng 於 2-9-2010 22:17 發表

限300飛
我個支m4長匣一匣米300飛囉~
不過我用短匣~

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2010 22:24 發表

我冇講過
你無講, 係佢限比人打300飛 = 一匣囉!

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2/9/2010 22:24 發表

我冇講過
CK,不如係前線召集個post打返d規則...
1.3J

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-9-2010 22:27 發表

CK,不如係前線召集個post打返d規則...
1.3J
正想咁講~ 叻叻喎~

full auto~

DONE

可以同場主講收左15人先, 到時30人or以上必有嗎?

引用:
原帖由 faihk 於 2-9-2010 23:07 發表
可以同場主講收左15人先, 到時30人or以上必有嗎?
u mean?

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2010 22:24 發表

我冇講過
唔通真係唔限彈比佢係咁FULL

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2010 23:10 發表

u mean?
聽日只收到15人就同場主講26號到時一定30人 or over30人 得嗎?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 2-9-2010 23:13 發表

唔通真係唔限彈比佢係咁FULL
點full都只係m4匣300飛姐

發新話題