發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
我去

引用:
原帖由 Paul 於 5-9-2010 02:22 發表
我去
去戰區報到啦~

努力找人去
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

回覆 873# 的帖子

未滿人?

& 到時反彈當唔當死? & 會唔會team kill?

引用:
原帖由 faihk 於 5-9-2010 19:10 發表
未滿人?

& 到時反彈當唔當死? & 會唔會team kill?
????u mean
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 5-9-2010 19:10 發表

????u mean
反彈個d彈計唔計死? 自己team殺自己人當唔當死?

引用:
原帖由 faihk 於 5-9-2010 19:40 發表

反彈唔係一向都唔計架咩

引用:
原帖由 faihk 於 5/9/2010 19:40 發表

反彈一向都唔計架啦...唔係架咩!?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 seamoncheng 於 5/9/2010 19:43 發表

反彈唔係一向都唔計架咩
如果計會死好多人...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 jackieyue 於 5-9-2010 19:45 發表

如果計會死好多人...
如果計既話d人就唔會打人

不過正常中左都唔會有人認死
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5/9/2010 19:46 發表

如果計既話d人就唔會打人

不過正常中左都唔會有人認死
個個射天花板、地下同牆...

"不過正常中左都唔會有人認死"
或者feel唔到...

問清問楚無煩惱, 細則部分要知道~

引用:
原帖由 faihk 於 5-9-2010 19:48 發表
問清問楚無煩惱, 細則部分要知道~
你唔好問埋比唔比了槍

引用:
原帖由 seamoncheng 於 5-9-2010 19:59 發表

你唔好問埋比唔比了槍
了槍就唔洗問, 見到就自己team都 啦!

引用:
原帖由 seamoncheng 於 5/9/2010 19:59 發表

你唔好問埋比唔比了槍
呢樣一定要問,有冇bingo...

發新話題