發新話題

又一超火力!又係uncle呀!比人打穿mask入曬肉 in 2/7 軍軍軍100人大戰

引用:
原帖由 ner 於 2012-7-3 20:30 發表

人地JOIN左你都唔知喇
你可以去人地FB 睇下人地D 動向架嘛.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-7-3 18:44 發表
下次佢鍰珠鑲崩週就以後比女圍。。。。。仲邊有時間打驚.
可能嚇走晒...

引用:
原帖由 owen126315 於 3-7-2012 20:22 發表
下次真係唔會再JOIN有T記成員既GAME
會唔會防不勝防?

老老實實...以前打煙通,...有幾多次冇人穿MASK.......

引用:
原帖由 mujiadam 於 4-7-2012 01:56 發表
老老實實...以前打煙通,...有幾多次冇人穿MASK.......
去得靑衣打都係圍和部隊!個個當正開真飯!

又黎自入190,呢post講果場唔係收190之後比人話抽水咩

引用:
原帖由 faihk 於 2012-7-4 21:42 發表
[認真] 有D想去做記者添~

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1
知道每年有幾多記者起戰場上殉職嗎...?

引用:
原帖由 一舊水 於 4-7-2012 21:51 發表
又黎自入190,呢post講果場唔係收190之後比人話抽水咩
$3個度個website話貴d ga! 不過係掂唔重要, 我去又唔係想去玩, 做記者姐~ 記者向來只收車 & 飯錢之嗎~

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-7-4 21:51 發表
人地明碼實價. 你理得人收幾多. 又無人迫你去.
你識人既話, 再平一截既都有.

引用:
原帖由 mujiadam 於 4-7-2012 01:56 發表
果個係 ... 食得鹹魚抵得渴 + 打銀紙 時代

家吓時代唔同左啦

咁不如CALL 東方, 太陽, APPLE 扮打GAMES再作大D報導, 一於係咁啦 HEHEHEHEEE

其實我都想帶長鏡等拍江湖片
引用:
原帖由 faihk 於 4-7-2012 21:42 發表
[認真] 有D想去做記者添~

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 frank9394 於 4-7-2012 23:15 發表
咁不如CALL 東方, 太陽, APPLE 扮打GAMES再作大D報導, 一於係咁啦 HEHEHEHEEE

其實我都想帶長鏡等拍江湖片

ching因住爆鏡呀

引用:
原帖由 keane 於 4-7-2012 22:56 發表

果個係 ... 食得鹹魚抵得渴 + 打銀紙 時代

家吓時代唔同左啦
點解打銀紙?
gas貴?

引用:
原帖由 ner 於 4-7-2012 23:20 發表

ching因住爆鏡呀
米就係!