發新話題

canon 40d

今日想買遮光x.....但想問下係咪就咁同人講個口徑就得?例如58mm???

引用:
原帖由 b.jam 於 4-10-2008 23:51 發表
今日想買遮光x.....但想問下係咪就咁同人講個口徑就得?例如58mm???
你買俾邊支? 講model名人地幫你搵,拎埋支鏡去試...done!

ic..thx^^

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-10-2008 23:48 發表

要原廠: 17-55 f2.8
唔洗  : 龍龍A16
保留升FF: 17-40L
17-40
阿叔囉左過黎玩過一陣....對比起16-35:
我覺得變形控制/銳利度我都覺得嬴左16-35....
仲有我覺得17-40D色係寫實D....

引用:
原帖由 101653 於 4-10-2008 23:55 發表

17-40
阿叔囉左過黎玩過一陣....對比起16-35:
我覺得變形控制/銳利度我都覺得嬴左16-35....
仲有我覺得17-40D色係寫實D....
靠你部 1Ds 去睇? 點睇呀...

不嬲都話想要呢支...
不過冇IS加冇防手震......呢個要取捨...
我buy 買 A16...又平又靚又有大光圈

點解唔係同50D抽??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-10-2008 00:41 發表

靠你部 1Ds 去睇? 點睇呀...

不嬲都話想要呢支...
不過冇IS加冇防手震......呢個要取捨...
我buy 買 A16...又平又靚又有大光圈
緊係放番落電腦睇啦....靠部1仔....點睇牙??

引用:
原帖由 101653 於 5-10-2008 01:23 發表

緊係放番落電腦睇啦....靠部1仔....點睇牙??
你部野...影出來....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-10-2008 01:18 發表
點解唔係同50D抽??
唔同level...D300就抽50D..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-10-2008 02:04 發表

你部野...影出來....
除左塵多之外都冇咩問題既....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-10-2008 02:05 發表

唔同level...D300就抽50D..
我覺得d300同50d又唔同level.....

引用:
原帖由 101653 於 5-10-2008 02:06 發表

除左塵多之外都冇咩問題既....
唔知呢~

引用:
原帖由 101653 於 5-10-2008 02:06 發表

我覺得d300同50d又唔同level.....
....咁你想點....唔洗比啦....部部都唔同level 啦...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-10-2008 02:12 發表

....咁你想點....唔洗比啦....部部都唔同level 啦...
D80<D90VS40D<50D<D300.........我覺得係咁囉.........

發新話題