發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

成功將 麼洛哥 由 3'03 推到 3'01[]
Never Forget

i use   dc5,sxe10, swift []

引用:
原帖由 Pan 於 21-1-2007 11:00 發表
成功將 麼洛哥 由 3'03 推到 3'01
我都3.01但未改到最盡

引用:
原帖由 koch123 於 21-1-2007 13:50 發表
i use   dc5,sxe10, swift  
Welcome~~[]
I'm a big HONDA fans, so...S2000 & NSX - R~~!!! []
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

轉左gdb 我跑唔返d 時間.......[]
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 22-1-2007 13:59 發表
轉左gdb 我跑唔返d 時間.......
GDB梗係無34咁快架........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 22-1-2007 14:08 發表

GDB梗係無34咁快架........
但係秋下慢左10秒喎[]
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 22-1-2007 14:09 發表

但係秋下慢左10秒喎
咁又真係差D喎.............. Full Tune未?
-但丁

引用:
原帖由 忽必烈 於 22-1-2007 02:00 發表

我都3.01但未改到最盡
你用咩車同差 d 咩未改 ???[:[]
Never Forget

引用:
原帖由 HunterX 於 22-1-2007 14:10 發表

咁又真係差D喎.............. Full Tune未?
用sti tune
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 22-1-2007 18:13 發表

用sti tune
唔快的........
-但丁

引用:
原帖由 Pan 於 22-1-2007 15:48 發表

你用咩車同差 d 咩未改 ???
用掃把佬06 spec...改左engine 第一個少少..break level 2, 整輕架車, 大鈴同racing tire cooler level 2

引用:
原帖由 忽必烈 於 23-1-2007 00:34 發表

用掃把佬06 spec...改左engine 第一個少少..break level 2, 整輕架車, 大鈴同racing tire cooler level 2
咁都01.....???!!!![:[]
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 23-1-2007 01:25 發表

咁都01.....???!!!!
神人!?!?[:[]
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 23-1-2007 13:21 發表

神人!?!?
屎忽橦棍[] [] []

發新話題