發新話題

槍街第x手猛料!

我要做SGT小喇叭

引用:
原帖由 生豪 於 26-5-2009 01:19 AM 發表
我要做SGT小喇叭
果然個名都響過人

...........我要做stupid既廁所總經理

引用:
原帖由 paulen 於 26-5-2009 01:23 AM 發表
...........我要做stupid既廁所總經理
為sgt捐軀洗廁所!英勇無比

回復 79# 的帖子

睇黎唔只洗廁所

引用:
原帖由 lololo 於 21-5-2009 21:19 發表

X2~~~
XN

咁如果o係無得揀ge情況下, 有gbb gescar都係一件好事ge, 總好過copy and paste, 又或者整尼整去都係果d 白marking無bolt lock ge aeg....
鵰。豹。狸。獅。狒

起碼 gbb scar 係玩完之後可以拆散曬佢之後放落 pack 唔洗用手囉 ~

有 scar h 就好啦

引用:
原帖由 紗夢 於 27-5-2009 12:17 發表
http://www.youtube.com/watch?v=m1sAXkPQ-K0
有無師兄貼過?
第一次睇 ... 好似好實淨 ~

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 28-5-2009 01:00 發表

點解打打下單發會唔blow?仲有啲聲怪怪地,好散,gbb正常啲聲係沉咖bo
http://www.youtube.com/watch?v=Z0vtK3GcOuQ

可能係 phototype 的關係 ? 冇左個上鏜捍好似好 D

好正下喎~
不過買左新玩具,無錢買槍~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

發新話題