發新話題

L85A1 GBB??..KAC PDW GBB?????????

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 06:01 PM 發表

其實我真係諗極都唔明, 造又唔係做得靚過人, 又唔係耐用過人, 點解仲可以賣成4k一支?

反正咁下下價錢又都係要改, 點解唔買支起碼跟足真數, 用料一流果d廠ge槍?

唔好講其他丫, 起碼我支井記m4個marking, 摑 ...
如果淨係得個bolt既設計係似像真,唔係講外型wor,
噤有咩用?其他又咪係唔像真...仲要笑人地枝槍唔掂同埋接受唔到
都唔知有咩好笑
講真我覺得如果要像真要靚,我有$都有井勝啦.

引用:
原帖由 lololo 於 4-6-2009 06:47 PM 發表
甘KJ叫咩好呢??

小林橡膠狗??
橡膠震動器??
尾通加銅管震震狗or像跟護bolt震震狗?

如果出埋552同556就好了
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 4-6-2009 18:47 發表
甘KJ叫咩好呢??

小林橡膠狗??
橡膠震動器??
唔可以咁求奇
引用:
原帖由 rYaN 於 4-6-2009 16:02 發表
fingfing charging handle狗
之前唔係有個好正既名既咩?不過改良左呀ma
好似叫超級碎彈機
原裝WA 11月頭10月尾果水個charging handle都冇fing, 反而fing果個係WE, 所以頭幾水點解成日斷T骨. 而且我幾乎肯定WA出現碎彈的話, 肯定係有人做錯野. WA T骨係衰亞鉛, 豬楝T骨衰條pin, 反而井勝頭果水就做得起"震震碎彈機"

我諗到了, WA可以叫震震碎錢機

不過我唔想同過機字, 個狗字又唔岩洗...

引用:
原帖由 CLos3r 於 3-6-2009 22:44 發表

佢果枝係Browning...
呀...眼大睇過龍...

browning照殺..

引用:
原帖由 hermanht 於 4-6-2009 20:17 發表

反而井勝頭果水就做得起"震震碎彈機"
其實都唔係頭果水了...我果支應該已經係第3水, 一樣都係咁衰, 不過就多左樣野玩, 人地跳殼佢跳彈
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 21:23 發表

其實都唔係頭果水了...我果支應該已經係第3水, 一樣都係咁衰, 不過就多左樣野玩, 人地跳殼佢跳彈
我支KSC M11都係跳彈, 神奇管出一粒, bolt出一粒...

發新話題