發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

一夜間收到唔小人pm我買軍糧…搞到呢個post好似係賣廣告咁tim=3=

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 23:02 發表
一夜間收到唔小人pm我買軍糧…搞到呢個post好似係賣廣告咁tim=3=
又唔係話賣廣告既~有好野大家分享吓吖ma^^

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 23:02 發表
好似幾受歡迎

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:40 發表

JELLY你太慢啦
咪心邪la,軍醫都好純潔架........(四十年前.............)

forget it ....forget it

happy shooting

i"ll be back

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
唔好話賣廣告。。。。。。。。

我呢D想搵一包半包黎試下既,邊個會理我丫。

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 23:32 發表

咪心邪la,軍醫都好純情架........(四十年前.............)

forget it ....forget it

happy shooting

i"ll be back
軍醫叔叔請原諒我心邪。

因為小弟血氣方剛,正係成日心邪既年紀

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 11:02 PM 發表
而家我要嘗試向我老逗拎取軍費,要睇下成唔成功先落單

哈哈哈,夠數,
MK加我一個C。。。。。
BNR兄我唔可以心邪架。。。會教壞BO習果D細佬仔。。。。。

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:37 發表

我掉埋牆掉碎佢先食=.="味道都ok...
我情願佢咁硬,都好過軟林林成舊尼膠咁…
用boot 踩
或用槍柄樁埋去
或者full碎佢先

引用:
原帖由 24632198 於 24-6-2009 21:03 發表

其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎
HI,我未同你地打過GAME呀,我多同自己D隊友打。。。
打過幾次街場同埋WALK IN後見識到世界黑暗,怕左出去打,咪同埋D FD玩囉,講真,打WG都係想開心,唔想同人因鬼火,死不而嗌交

唔好意思!!!
我宜家可否加單? Set A同C 各要一個得唔得?

可以請pm我,thanks!!!

引用:
原帖由 chrislau 於 25-6-2009 01:01 發表
唔好意思!!!
我宜家可否加單? Set A同C 各要一個得唔得?

可以請pm我,thanks!!!
可加單,請SEND EMAIL到
jellyjellt123123@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 jelly鞭 於 25-6-2009 01:06 發表

可加單,請SEND EMAIL到
jellyjellt123123@yahoo.com.hk
需要咩資料?

可以講下邊個訂左嗎?我驚少左我呀

引用:
原帖由 chrislau 於 25-6-2009 01:15 發表

需要咩資料?
名,電話同埋要咩就OK了....
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=41531
講明咩餐啦XD

發新話題