發新話題

老虎頭上插旗

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:09 發表

唔係有資料上的排名...老解的戰鬥力...唔係不嬲都係響頭幾位咩
當年北極熊夠話自己的軍備點勁點點....資料上都係頭幾名.....
當年八路軍係好勇猛,但依家既老解有冇佢地咁勇猛??....
口講無憑,眼見為實.....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:50 發表

絕對有理由懷疑你的supplier之一係北韓
佢supply我的乜......我supply佢就差唔多....

回覆 74# 的帖子

權力令人腐化,咁多個朝代都係,所以唯有共和制先可以解決呢個問題
因為係共和制下無一個人或機構可以擁有絕對既權力

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:56 發表

有冇咁多錢啊
我講軍火喎....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:56 發表

我絕對相信老解的作戰能力...唔依靠佢..我地冇後台啦
佢依家憑既係核武者同過萬億家當者....

引用:
原帖由 Royal_9413 於 4-8-2009 01:18 發表

應該是把香港交給中華民國, 因為中華民國"座正"
香港人無得做水雷炮、老防,有得當國軍?
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

我鍾意青天白日滿地紅旗,比五星旗有意義得多,五星旗擺明係蘇聯鐮刀斧頭旗既契細佬,好肉酸........香港區旗更加核突到嘔..........

我成日都覺得金正日係傻架
美國成日話制裁佢
佢完全當聽唔到....

回覆 85# 的帖子

如果變廢紙既話,即係全世界所有大國都出哂事啦
唔使驚住

發新話題