發新話題

今次到CANON出招了

引用:
原帖由 101653 於 1-9-2009 21:55 發表

扑爆支鏡頭囉黎做飛機杯
go~一定好high

HK$10800?!!
係就死得人多啦
http://www.price.com.hk/product.php?p=113437

引用:
原帖由 路比 於 11-9-2009 14:41 發表
HK$10800?!!
係就死得人多啦
http://www.price.com.hk/product.php?p=113437
呢個價咁計,行機可能係12k多少少
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

the world has changed.

so attractive ar

i may sell 40D and get this

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 11-9-2009 16:45 發表
the world has changed.

so attractive ar

i may sell 40D and get this
40d,2k同你收左佢

呢個價真係好吸引wor, 一邊係sorry的平價ff, 一邊係超高解像的apsc連拍王..., nikon死得...
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 11-9-2009 17:46 發表
呢個價真係好吸引wor, 一邊係sorry的平價ff, 一邊係超高解像的apsc連拍王..., nikon死得...
幾時生過..?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2009 17:58 發表

幾時生過..?
我認為係d300時期, nikon叫做攞返好多票了~~~
眼光光~

引用:
原帖由 路比 於 11-9-2009 14:41 發表
HK$10800?!!
係就死得人多啦
買左50D果班可以考慮跳樓死.......

呢個價錢真係對粉絲黎講絕對震撼!!

人都din

引用:
原帖由 mike-mike 於 11-9-2009 18:26 發表

我認為係d300時期, nikon叫做攞返好多票了~~~
而家睇番...最好既機型都係D80... 重有D40/40x...
D3同D300真係回春藥來ge...不過之後就....

引用:
原帖由 m4devastator 於 11-9-2009 20:55 發表
呢個價錢真係對粉絲黎講絕對震撼!!

人都din
水價je,建議零售價貴2k,街價貴水價1k多少少

點都有得諗
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

就好似蘋果啲ipod咁

電子野永遠出新既都係"大件夾抵食"

呢個價錢, 今日有呢個質素呢個功能

呢個價錢, 出年已經又再想換機...

我都係乖乖用好40D算

睇睇下, 7D都唔係好吸引姐

引用:
原帖由 m4devastator 於 12-9-2009 01:07 發表
就好似蘋果啲ipod咁

電子野永遠出新既都係"大件夾抵食"

呢個價錢, 今日有呢個質素呢個功能

呢個價錢, 出年已經又再想換機...

我都係乖乖用好40D算

睇睇下, 7D都唔係好吸引姐; ...
呃自己..

咪係...........................
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

發新話題