發新話題

$4390 邪惡的Sony來到了

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2010 03:40 發表

影黑白啦一世!
都好架
我好鍾意粗粒+Under2級

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-5-2010 03:40 發表

o係影女的世界入面,要個女的合作,有2個必須要做到的動作,一係你記得佢個名,二係你影到一d佢鍾意的相,
o係pt 1,2 引申第三個pt係,如果佢覺得你d相得,佢就會同其他model講,下次再影的時候就會配合,女人講的野快過光 ...
...好似好複雜? 影女都咁多野..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2010 03:40 發表

影黑白啦一世!
影黑白都係一個王道
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2010 03:43 發表

...好似好複雜? 影女都咁多野..
影乜都複雜ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-5-2010 03:44 發表

影黑白都係一個王道
自沖自哂先好講自己影黑白啦!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-5-2010 03:40 發表

o係影女的世界入面,要個女的合作,有2個必須要做到的動作,一係你記得佢個名,二係你影到一d佢鍾意的相,
o係pt 1,2 引申第三個pt係,如果佢覺得你d相得,佢就會同其他model講,下次再影的時候就會配合,女人講的野快過光 ...
由頭到尾冇人講話要影到apple咁wo
如果咁都要就個model口味而埋沒自己想做既效果
咁影果個不如跳樓死左佢啦

又要比錢人, 又要就人口味, 洗唔洗舔埋腳指tim阿?
出去影相just for record?
衰d講句我叫雞唔好?

引用:
原帖由 101653 於 13-5-2010 03:46 發表

衰d講句我叫雞唔好?
你又唔洗搵食...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2010 03:47 發表

你又唔洗搵食...
我睇開果D相都係一D唔係揸相機搵食既人影的

唔講
訓覺

引用:
原帖由 101653 於 13-5-2010 03:46 發表

衰d講句我叫雞唔好?
討好左人,下次想點影,人地就自然會合作,畢竟影人要兩者的互動
引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2010 03:47 發表

你又唔洗搵食...
搵咩食先

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2010 03:46 發表

自沖自哂先好講自己影黑白啦!
講起我真係想買架生自沖...

新界北搵曬相鋪搵到人都癲... 間間都話唔沖黑白...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 13-5-2010 04:41 發表

講起我真係想買架生自沖...

新界北搵曬相鋪搵到人都癲... 間間都話唔沖黑白...
40蚊買到3.8L D76,一支stop-bath一支定影,加多支去泡泡,一個罐一個黑袋一支溫度計....買啦重等!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2010 04:49 發表

40蚊買到3.8L D76,一支stop-bath一支定影,加多支去泡泡,一個罐一個黑袋一支溫度計....買啦重等!
有無地方可以買齊呀?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 13-5-2010 05:28 發表

有無地方可以買齊呀?
九龍生活! 不過d D76係粉劑,要自己開水,一開就3.8L
量杯溫度計果d,自己搞掂啦

價錢真係好吸引 ....... 未知以上既機..... 是否適合新手使用????

引用:
原帖由 c0064906 於 11-6-2010 00:06 發表
價錢真係好吸引 ....... 未知以上既機..... 是否適合新手使用????
set up方面都幾煩

發新話題