發新話題

ms 刺刀收藏系列

[quote]原帖由 MS 於 18-6-2010 02:18 發表
[/quo

Rambo  smaller then Rambo knife

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-6-2010 03:15 發表

重有Sten,Sterling ...算係自家牌子嗎???
佢祖先是sten gun. sten gun 是抄mp40.
都係果句, 玩英軍野千祈咪計較是否國產原創, 應該用開放接受集各家之長的態度方為上!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

好吾好渣手呀..ms兄?

引用:
原帖由 cato 於 21-6-2010 13:24 發表
好吾好渣手呀..ms兄?
請問用乜比較呢
尊重人格, 請勿抄習

第一滴血

帶o ms揾了十萬港元 所以外間新聞對ms lee一行很大影響
尊重人格, 請勿抄習

西班牙刺刀

佛朗哥式,lee把bayonet 是在直布羅陀同西班牙女兵交換,佢真係好大好大
尊重人格, 請勿抄習

Glock 刺刀

Glock pistol 人人都識,glock bayonet 你見過未
尊重人格, 請勿抄習

聽過,不過見都係第一次見!

之前香港見過類似既野

小心喎..MS一陣人地以為你交換定情信物

但係呢把剌刀, 刀身好似前闊後細咁既?
咁似据架兵既刀既?? 同AK剌刀分別好大咁
純粹討論小弟吾識架下~~

引用:
原帖由 MS 於 21-6-2010 15:52 發表

請問用乜比較呢
MS咁講..吾通一般都吾好渣?
Russian AK-74 bayonet  黑色果把剌刀我會覺得好好渣..
因為佢有三條防滑汶

我仲以為真係GLock出的產品

引用:
原帖由 Oscarpanzer 於 21-6-2010 20:26 發表
我仲以為真係GLock出的產品
唔係以為,係真係
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 cato 於 21-6-2010 19:24 發表
小心喎..MS一陣人地以為你交換定情信物

但係呢把剌刀, 刀身好似前闊後細咁既?
咁似据架兵既刀既?? 同AK剌刀分別好大咁
純粹討論小弟吾識架下~~
前闊後細....一剌落人体唔o刀
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 21-6-2010 08:31 PM 發表

唔係以為,係真係
我成日以為glock的產品,有個典型"glock " logo刻上

發新話題