發新話題

山寨本地海外雜誌第29期(唔鐘意唔好入)

引用:
原帖由 ayaka 於 4-11-2010 00:21 發表

佢地點解唔用BUIS呢?
支553一壞就
d兵用acog唔用buis見得多
但eo-tech唔用buis就真係小見

其實咁樣都唔錯
本身H&K 都有出份前上擔KIT俾真槍M4 套上去

起碼依家出左份KIT 吊住引都幾好

引用:
原帖由 wonglk 於 4-11-2010 00:57 發表

我有好多相都係冇落rear sight,但有front sight

引用:
原帖由 RX7 於 3-11-2010 19:13 發表
有埋HK字BOLT先得喎...
大體黎講
m系既bolt,有兩個氣孔係平位,再有一個洞係凹紋果邊
但hk既bolt無冇以上3個洞

(以上係裝上槍後既bolt大體黎講,成條bolt拆出黎分別更大)

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 4-11-2010 01:02 發表

我有好多相都係冇落rear sight,但有front sight
見過一次,但唔係m4
係sdm-r

引用:
原帖由 wonglk 於 4-11-2010 01:05 發表

見過一次,但唔係m4
係sdm-r
我係有大量
用acog ge又有,eotech又有,elcan specter dr又有
得隻front back up sight

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 4-11-2010 01:08 發表

我係有大量
用acog ge又有,eotech又有,elcan specter dr又有
普通步兵還是特種部隊?
我部電腦既所有步兵照(同埋特種部隊)裝鏡都有裝ibus
除左小部份用acog既無裝(大部份用acog既都有裝,除左marine,marine好多相都裝acog唔裝ibus)

引用:
原帖由 wonglk 於 4-11-2010 01:09 發表

普通步兵還是特種部隊?
我部電腦既所有步兵照(同埋特種部隊)裝鏡都有裝ibus
除左小部份用acog既無裝(大部份用acog既都有裝,除左marine,marine好多相都裝acog唔裝ibus)
兵仔一半半

SF新近果d基本上6成左右
大部份都係用mk18 mod1同m4 block 2

引用:
原帖由 wonglk 於 4-11-2010 00:57 發表

因為acog個eye relief太短了
裝埋bus比較難瞄

.

附件

5-11-2010 01:44

wow

附件

5-11-2010 01:55

引用:
原帖由 Kane 於 5-11-2010 01:55 發表
wow
北方產品MP5....打9X19嗎..?

引用:
原帖由 NCP013 於 5-11-2010 02:07 發表

北方產品MP5....打9X19嗎..?
Found something about NR08
http://www.militaryphotos.net/fo ... 187735-Chinese-MP5-(Norinco-NR08)
I got nothing to say except amazing~

連真鐵版既mp5都可以番…仲有咩係番唔到?

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

發新話題