發新話題

社民連話可能瞓路軌喎

最可憐既係班傻仔七左都死口話自己無七到丫嘛...
引用:
原帖由 kimkileo 於 30-3-2011 10:20 發表

說穿都係精人出口,笨七出手.......

引用:
原帖由 gd1893 於 30-3-2011 10:35 發表

返轉頭又係教育失敗....點解會有班咁既傻仔....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:29 發表

但係其他"靚毛"陪佢傻, 仲要傻到盡果隻呢....

政治唔係一味靠癲就成功既....

btw, 我確實唔贊成港鐵加, 佢一加就冚家加, 就咁就攬炒....
依家癲得黎過晒火位就一定俾人丙.....
ps....耐何港鐵係一間上市公司,唔好講政府係大股東就要佢唔加價,咁同國內忽然話某個行頭過熱要佢地既產品限價一樣
如果5號仔依家向外公佈為減輕市民負擔,做緊既loan收少的息,或者其他手續費都減....如果你楂住佢的股票你肯唔肯過佢....

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-3-2011 10:54 發表

依家癲得黎過晒火位就一定俾人丙.....
ps....耐何港鐵係一間上市公司,唔好講政府係大股東就要佢唔加價,咁同國內忽然話某個行頭過熱要佢地既產品限價一樣
如果5號仔依家向外公佈為減輕市民負擔,做緊既loan收 ...
咁唔該叫佢派多d息
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:56 發表

咁唔該叫佢派多d息
呢個時候梗係會叫股東供股集資架啦....

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-3-2011 11:13 發表 呢個時候梗係會叫股東供股集資架啦....
又供?!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 13:59 發表
又供?!
講下者...
所以作為股東,你願意見到公司用你既錢派錢益街坊嗎?

引用:
原帖由 gd1893 於 30-3-2011 10:35 發表

http://hk.news.yahoo.com/article/110327/4/nhet.html

加上呢班人,香港點會有得救

梁國雄稱不排除在路軌抗議港鐵加價
(商台)2011年4月25日 星期一 19:13
社民連約十名成員,下午由九龍塘乘坐港鐵抵達九龍灣站,拉起示威横額,沿途向市民派發反加價標貼,又在站內及車廂張貼反加價的標語。他們指,港鐵年年賺錢仍然加價,並指責港鐵一再發生事故,在地產項目有盈利之下加價是不合理。港鐵就發出廣播,指他們違反附例,要求他們離開,又聲稱保留控告的權利。

成員梁國雄    指,不排除會在港鐵路軌抗議,以「公民抗命」的方式表達不滿。

http://hk.news.yahoo.com/article/110425/18/nz92.html

夠膽就唔好縮.不過我睇死佢冇膽

小有地希望地鐵會出現事故,收唔到掣,飛下站都唔錯,平時都會架啦!

又用公民抗命 叫佢地係就快d唔好遲
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 里安 於 26-4-2011 18:58 發表
http://hk.news.yahoo.com/article/110423/3/nyie.html
講得好
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 積夫 於 29-3-2011 16:39 發表
我覺得重點係,你瞓,唔該唔好揀放工時間來瞓,阻住人返屋企有咩用呢?

係搞事o既,唔該你搞大佢,揀返工時間,全線鐵路站全面突擊,全條東鐵線癱瘓,搵多三兩條友係紅隧口天橋近理大那邊玩埋跳橋,等 ...
係佢地同班政棍講數之前,佢地係現場走得甩再講

佢地搞到我好想食肉醬意粉

發新話題