發新話題

FPS界另一大作: Call of Duty: Modern Warfare 3

btw i heard that, if u choose to skip 細路女's chapter
then the explosion will be happened in front of SAS

引用:
原帖由 p7009212 於 13-11-2011 00:52 發表
btw i heard that, if u choose to skip 細路女's chapter
then the explosion will be happened in front of SAS
係? 試下先

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 00:49 發表
其實quote果陣會睇到晒咁反白嚟有咩用-3-
自已響quote入面加返反白啦

未玩mw3既人可以諗下,一次過馬拉松式打晒成個mw系列,一定好正

引用:
原帖由 p7009212 於 13-11-2011 00:52 發表
但係skip既話之後再開同一關會再問定係自動skip架

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 01:04 發表
未玩mw3既人可以諗下,一次過馬拉松式打晒成個mw系列,一定好正
感受下"一代誇張過一代"

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-11-2011 01:04 發表

但係skip既話之後再開同一關會再問定係自動skip架
唔得喎, 我第一次開game果陣叫佢唔好再問我, 而家冇得揀番既?
之前No Russian果關就算叫咗佢唔好再問都可以自己係個meun都禁skip mission, 而家呢個冇喎
係咪根本唔係講緊呢關呀?

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 01:19 發表

唔得喎, 我第一次開game果陣叫佢唔好再問我, 而家冇得揀番既?
之前No Russian果關就算叫咗佢唔好再問都可以自己係個meun都禁skip mission, 而家呢個冇喎
係咪根本唔係講緊呢關呀?
仲有第關有得skip咩

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-11-2011 01:22 發表

仲有第關有得skip咩
我唔知呀, 但係真係冇得禁skip喎
冇理由要我重裝隻game先有得skip咁on8+1架喎

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 01:04 發表
[抽]都係既, 反正D畫面都係差唔q多, 絕對唔會發覺自己係玩緊三隻GAME [/抽]

引用:
原帖由 Pvt.King 於 13-11-2011 01:25 發表

[抽]都係既, 反正D畫面都係差唔q多, 絕對唔會發覺自己係玩緊三隻GAME [/抽]
其實我覺得畫面質素係MW2>MW3>MW1
MW3 texture好模糊

引用:
原帖由 Pvt.King 於 13-11-2011 01:25 發表

最正係打5+5+5以上錦多個鐘,好快死人

引用:
原帖由 tinyau1134 於 11-11-2011 20:29 發表

Price 係一代不死人....
cpt price可以做不死既代名詞
例子: 人地中左槍唔死,你可以大聲同佢講'唔好做cpt price ar!!'

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-11-2011 01:31 發表

其實我覺得畫面質素係MW2>MW3>MW1
MW3 texture好模糊
MW2真係好似好d咁

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 01:32 發表

最正係打5+5+5以上錦多個鐘,好快死人
5個鐘?爆機後steam顯示MW3我打左4個鐘

發新話題