發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 4-6-2007 22:47 發表

你夠得個講字la,上黎唔講唔通齋睇ar?
8000哥對對你個名岩唔岩....你最好留番個contact好D囉

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=7356&extra=page%3D1

佢又offline了....真係神人黎

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 22:52 發表
有口話人無口話自己,佢咪又得個講字

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 22:52 發表
與眾不同
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 4-6-2007 22:55 發表
與眾不同
拔拔見到啦....賠率會唔會變

比「吹」走了… 天介D寬頻真冇料!
我識好多鬼妹架!

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 22:55 發表

拔拔見到啦....賠率會唔會變
好難講~

引用:
原帖由 yannchambrier 於 4-6-2007 22:56 發表
比「吹」走了… 天介D寬頻真冇料!
因為與眾不同嘛~

咦?!搬左黎吹水區喎~~

8神兄會唔會搵唔到個topic ga
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-6-2007 23:46 發表
8神兄會唔會搵唔到個topic ga
又多一個藉口俾佢

引用:
原帖由 jackyafk 於 4-6-2007 22:32 發表
唉...都唔知你地講咁多無謂野做乜.....
到左果日你地會出現先再講la...
得個講字冇用ga....做先係實際
我都係咁話~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 jackyafk 於 4-6-2007 22:32 發表
唉...都唔知你地講咁多無謂野做乜.....
到左果日你地會出現先再講la...
得個講字冇用ga....做先係實際
留contact呀,淆人,你咪又係得個

我地實出現既,係有料既,你記得果日準時要到,而家留contact,咪到時扮失憶呀

講咁多做咩野?大家都心知肚明啦掛

引用:
原帖由 myron21st 於 5-6-2007 00:08 發表

留contact呀,淆人,你咪又係得個講字

我地實出現既,係有料既,你記得果日準時要到,而家留contact,咪到時扮失憶呀

講咁多做咩野?大家都心知肚明啦掛
了解...講大家都有定個心理準備囉...至於係乜..無需要講太多

引用:
原帖由 忽必烈 於 5-6-2007 00:13 發表

了解...講大家都有定個心理準備囉...至於係乜..無需要講太多
都係約多d人去打game 算la

發新話題