發新話題

又一超火力!又係uncle呀!比人打穿mask入曬肉 in 2/7 軍軍軍100人大戰

引用:
原帖由 一舊水 於 4-7-2012 23:23 發表
點解打銀紙?
gas貴?
無 , 一兩場爆一個波箱 , $100 一包得 1000 粒既彈甘遮

引用:
原帖由 odaan 於 4-7-2012 23:35 發表

無 , 一兩場爆一個波箱 , $100 一包得 1000 粒既彈甘遮
去玩一次

帶一份 M4/16系上身連頭擔

帶三份 M4/16係系已裝波箱下身兼尾柄

當時好多錢呀

引用:
原帖由 一舊水 於 4-7-2012 23:23 發表

點解打銀紙?
gas貴?
小朋友知唔知咩叫”無限番”

引用:
原帖由 owen126315 於 2-7-2012 19:30 發表
我打字好慢,不能講得清楚,等期他師兄講,
ps: 有sound track
說好的 sound track  

回覆 94# 的帖子

我又想要

引用:
原帖由 kidult 於 3-7-2012 18:53 發表
T 記響朵喎, 位朋友話自己係t 記….. 有咩就去邊度邊度揾佢云云, 而家打game 要有保家先打得, 有堂口先打得game.…...軍軍軍莫非係星期日江湖??
今日聽人講T記就係班turn man later 佢地係咪唔怕痛冇feeling! 比銀桶狂Doo都冇事?

比咁多位師兄講到咁精彩...
我E家反而擔心緊29號果日田夫仔場低火力百人GAME會唔會變成''浴血戰場''
我唔想塊面比人開洞呀 番工出街點見人喎

再冇sound track 比人 hi! auntie 喎

收到風T記會去29號果日田夫仔百人GAME,又有花生食

引用:
原帖由 rho837 於 2012-7-5 01:36 發表

今日聽人講T記就係班turn man later 佢地係咪唔怕痛冇feeling! 比銀桶狂Doo都冇事?
係既話唔會有咁既事發生喎.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 HanYee 於 5-7-2012 11:05 發表
收到風T記會去29號果日田夫仔百人GAME,又有花生食
點止ar  我收到風8月19日  都仲有場   今個夏天真係花生食不完

引用:
原帖由 rho837 於 5-7-2012 01:36 發表

如果吾怕痛  鑲左豬都吾會X人啦

引用:
原帖由 keane 於 2012-7-5 00:00 發表

去玩一次

帶一份 M4/16系上身連頭擔

帶三份 M4/16係系已裝波箱下身兼尾柄

當時好多錢呀
f1 格局嘛.

引用:
原帖由 keane 於 2012-7-4 22:56 發表

果個係 ... 食得鹹魚抵得渴 + 打銀紙 時代

家吓時代唔同左啦
而家又咪有f1, 只係個spec 唔同左啫.

引用:
原帖由 rx178 於 5-7-2012 12:31 發表

點止ar  我收到風8月19日  都仲有場   今個夏天真係花生食不完
隔離台開左約戰post啦

發新話題