發新話題

WXx showroom services

回覆 83# 的帖子

I dun hv discount from WXC wor...
as far as i know, one admin there got the discount jar...

回覆 84# 的帖子

100% agree

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 23:20 發表

你係對面句野寫得好好
"我唔係太明白.
營業時間係營運者訂下的營運時間, 寫在門口比顧客睇的營業時段.
我唔太明街上消費者, 點解有需要明白公司內情, 又要有廣闊思維空間, 更要去讀埋零售管理, 然後去接受 ...
Give u a big like, loveless ching

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 23:31 發表
I mean I have been banned wor
求仁得仁la

個邊越呢越無料到x!!

tanaka出98k手拉又吾見講下

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 23:20 發表

你係對面句野寫得好好
"我唔係太明白.
營業時間係營運者訂下的營運時間, 寫在門口比顧客睇的營業時段.
我唔太明街上消費者, 點解有需要明白公司內情, 又要有廣闊思維空間, 更要去讀埋零售管理, 然後去接受 ...
”差不多先生”咪講依啲人
遲開工,早收工,把責任推給俾消費者,
ehobby都有人投訴,問題係人哋肯改,重視客人,尊重客人
WXX內,有人post,嘈完!delete post!有班人話客觀解釋,但短時間又有人再投訴,永不止息,真係亞門
問心delete哂所有投訴,係咪解決曬所有問題???
重點唔係你甚麼行規,係你有冇尊重自己行業,尊重自己份工,尊重客人

有次買支ak105,試個陣比我見到電線層皮損左1cm,見到條芯....

為了買支ak105,total騰左去三次....

仲有好多故仔....

兩睇.
真正既黑暗霸道, 係投訴帖會即刻消失, 連痕跡都冇.
友台一向只關閉帖子, 並無毀屍滅蹟既習慣.

either成班管理由上到下都係死蠢既, 不然個人覺得佢地係有某些我地未能明白既難處需要妥協...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 16:26 發表
我撑mattwong 講第一個炒痴呆光頭四眼佬,第二個炒低能靚妹收銀!

我有幾次都把X火
多謝支持!

離題一下
WXC EH 仲有紅狼我會叫三大可以唔洗理local客既公司
前兩間大家都有好多經驗
有無師兄體驗過紅狼服務?

正題
wxc同eh既服務真係高下立見
兩者都千言萬語在心中,只係一好一壞

算啦!底B佬_豬_屎!係咁上下!老闆同馬戲班班主冇分別!當員工係㺅子!用花生出糧!Monkxy Buxiness!

我幫襯左三次!根住都同自己講!唔會再買!只睇!又唔會用網上買賣!

丙佢咪真係教精佢!

其實EHoxxy除左搞海外客 亦都好想搞大埋本地市場
見佢裝修擴大個場 又有整槍服務
員工有服務態度 又識野同幫得手
呢d wgx就應該好好學習下
係個位置偏僻左d

引用:
原帖由 sam524 於 5-2-2013 00:44 發表
離題一下
WXC EH 仲有紅狼我會叫三大可以唔洗理local客既公司
前兩間大家都有好多經驗
有無師兄體驗過紅狼服務?

正題
wxc同eh既服務真係高下立見
兩者都千言萬語在心中,只係一好一壞
之前試過係佢網度訂過野
印像不錯的,佢寄支tanaka m700過黎, 但唔知乜事冇彈夾,我打去同佢講
過兩日就寄左隻彈夾比我了

雖然可以話佢check貨唔好之類,但如果follow up有咁既level我覺得都順氣既

縮縮北行鳥 =口=

台灣KIC亦很不錯

WGZ 上到去見到sales 第一反應係~ 你會影響佢地hea .... 最好冇人來showroom最好。
E何B 我真是試過 6點50分冇門口入。門口的office hour 係什員工睇,唔係俾客睇。
紅狼 可能上去次數少,員工好有禮貌。好彩未有不happy經驗。
菜鳥一號

上次上去見左有隻砌緊既RG Justice Gundam 系到,就知有幾開心啦
等條G36 RAS 12月in stock 等到1月都未寄到,
最後先話同事搞錯,根本我訂果時系一條骨都冇系倉

發新話題