發新話題

[VFC] UMP9要來了, 25樓新增全鋼沙鷹相片

引用:
原帖由 Dave 於 18-10-2016 10:20 發表
我是買ump 45 dx 版,說實話,ump 是很輕便的smg,
但加左碌silencer 之後就十分笨重,所以支silencer 一直存放係櫃底...除左影相之外唔會用
同意, 除非碌silencer 有內管就另計了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 18-10-2016 10:22 發表

同意, 除非碌silencer 有內管就另計了
.45 支silencer就係空空如也,
不管話內管,就連Foam都沒有

咁講即係而家買都買得過
但冇匣真係一個大問題, 買左變裝飾品...
45匣又咁多鑊氣, 冇理由買來玩自己

支silencer要改marking...所以唔造住或又交番俾十字軍

引用:
原帖由 Opica 於 18-10-2016 12:25 發表
支silencer要改marking...所以唔造住或又交番俾十字軍
.45/ 9mm 個外管直徑差甘遠?我相個係要成支silencer造過woo?
而且,.45 silencer當時都有份跟DX有Marking, 散賣無Marking

引用:
原帖由 RCman 於 18-10-2016 13:59 發表

.45/ 9mm 個外管直徑差甘遠?我相個係要成支silencer造過woo?
而且,.45 silencer當時都有份跟DX有Marking, 散賣無Marking
明白,咁即係可能會有DX升升級版

想請教一下咩版本先跟鈻煲? 定而家全部都已經係鋁?

枝馬老二DE 冇啦冇啦...

支野唔錯,不過冇匣散賣

買左ump9, 但係冇匣呀

引用:
原帖由 higundamhws 於 29-10-2016 14:07 發表
買左ump9, 但係冇匣呀
如果有多2-3隻我下星期就拎落場∼

早幾日落槍街....見到個價好心動....好抵玩(好似仲平過MP7)

好彩最近冇GAME....忍到手...唔係實即場買支落場

發新話題