發新話題

CANON EOS 5D Mark II

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2008 00:36 發表

有時間比你賣ass,應該得的,老頭可以介紹人比你的
....我唔要阿....

引用:
原帖由 101653 於 18-9-2008 00:38 發表

....我唔要阿....
咁咪掂晒囉,你唔要就拿去賣,之後就可以買相機了!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 18-9-2008 00:40 發表

數字人你身上有d 咩器官唔要ga,黑市可以高價收購ga 播
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 18-9-2008 00:40 發表

附件

18-9-2008 00:54

回復 94# 的帖子

"我唔要阿............."
唔要咪賣囉!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

係唔係有人搵我???!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 18-9-2008 13:04 發表
係唔係有人搵我???!!!!
數字人有野想搵你幫手

我覺得官價重可以落多少少
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 98# 的帖子

官方價黎姐...
街價晨早已經平過佢呢個所謂嘅新售價

引用:
原帖由 savio 於 18-9-2008 17:34 發表
官方價黎姐...
街價晨早已經平過佢呢個所謂嘅新售價
官價係一個指標,官價落,意味街價的下調空間更大

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2008 17:56 發表

官價係一個指標,官價落,意味街價的下調空間更大
官唔落價街邊自己都下調啦....

官價落左,ja係街價又會落多d

5d & 5d#2 的比較
http://cweb.canon.jp/cgi-bin/camera/eosd/comparison.cgi?md=1&fs=0&p1=5dmk2&p2=5d
唔講像數
只講攝影上的功能其實唔係進步得好多
測光同對蕉都係..............冇咩進步

引用:
原帖由 路比 於 18-9-2008 18:05 發表
官價落左,ja係街價又會落多d
官價未有行動街家已經跌緊啦....
e家跌到落$13xxx??定仲係$14xxx??

發新話題