發新話題

好快大家有1:1 黑鷹打

引用:
原帖由 飛哥仔 於 29-9-2008 22:15 發表
LEE架個頭有dd似飛行服務隊既海豚多d....

黑鷹個頭圓d , 個內龍大d肥d
http://upload.wikimedia.org/wiki ... /1/14/Black_hawk.jp ...
咁呢?

附件

30-9-2008 03:11

中國六斤航空丁?

皇家空軍

小弟坐過blackhwak好多次...
睇完之後直頭好肯定自己唔會去...
假到想死~

引用:
原帖由 blockhead 於 30-9-2008 03:11 發表

咁呢?
師兄....直正既個機身高好多...
著裙根本上唔到去既....
我估70cm左右高啦....

X鬆 夠好la, .....點知最後.....唉! 可惜
引用:
原帖由 B20_hk 於 29-9-2008 23:06 發表
之前粉嶺與大埔之間嗰場都幾好...
訓X營都幾好...

其他就...

引用:
原帖由 COOL 於 30-9-2008 11:27 發表
假到想死~
其實師兄人地又無話係跟足比例,一個道具物
再講以取材同埋人力咁既size做得出黎我覺得算啦,有心做有支持下次就做得更好架啦
我都見過實物既blackhawk,但呢架係道具,係有改善地方,但何必講野去到咁盡呢

有D人指隻野唔似, 今不如自己造隻等我地開開眼界

其實我都有個意見比比場主 ,
如果是玩一些BLACK HAWK DOWN 式既救人任務時, 直升機近棵樹及其他物件也可以,
但正常直升機升降下今近棵樹會有危險, 可否把隻直升機移離棵樹少少?
今在玩一D安全上直升機飛走既逃走任務時會真D。

引用:
原帖由 飛哥仔 於 29-9-2008 22:15 發表
LEE架個頭有dd似飛行服務隊既海豚多d....

黑鷹個頭圓d , 個內龍大d肥d
http://upload.wikimedia.org/wiki ... /1/14/Black_hawk.jp ...
佢想做個Radar(?, forget)出嚟
點知仲做到個頭太尖
and 平擺係到真係有dd
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

引用:
原帖由 6MM 於 29-9-2008 23:32 發表

咁你亞爾多就記住,我6MM今日就拜過你啦,
亞爾多這名字,我會記下來。
再次祝你好運啦朋友。
對著呢種人.放一下大絕就夠了.........
講咁多做咩啊!左挑剔右挑剔咁勁你黎做啊 (我最鍾意囉呢招黎話D人的了 )

引用:
原帖由 a98mkl 於 30-9-2008 18:06 發表
個頭果粒野唔係好順眼XD

雖然唔可以話完美,但係有架直升機係道都幾好玩,有得玩救人啦XD
記住要搵個黑人拎住枝手槍衝埋去比個機師拎MP5射瓜佢^^

果粒係雷達,

係O 可以裝加油管

引用:
原帖由 COOL 於 30-9-2008 11:30 發表

師兄....直正既個機身高好多...
著裙根本上唔到去既....
我估70cm左右高啦....
好明顯添, 我只係話用我po果幅圖做比較會唔會似樣D嗟~

其實我諗個樣似都好好,最少睇落個樣唔似紙札咁款先啦

唔做又話無誠意

做又要求多多唔似唔去唔盛

唉......

引用:
原帖由 COOL 於 30-9-2008 11:27 發表
假到想死~
咁你坐過Blackhawk咁多次,都會寫錯字...? ? ?
去Wargame場都喺玩"假槍"
咁又會不會否想死?

唔通揸完"一級方程式"就唔揸房車嗎?
我識啲差人落更後去打Game
但就從沒有人講"假到想死"
因大家已"認知"wargame只是game
金身ヌ點也只是"假槍"

點解大家要咁批判?
要扮有料還是"認知"能力有問題
我未去過...但至少人家有心去做好件事

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-9-2008 22:34 發表

咁你坐過Blackhawk咁多次,都會寫錯字...? ? ?
去Wargame場都喺玩"假槍"
咁又會不會否想死?

唔通揸完"一級方程式"就唔揸房車嗎?
我識啲差人落更後去打Game
但就從沒有人講"假到 ...
我反而想知佢點解佢成日上BLACKHAWK

發新話題