發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

bg4 個死人網好慢呀!!!!!!
改車改到我屎滾[:x]
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 23-1-2007 20:59 發表
bg4 個死人網好慢呀!!!!!!
改車改到我屎滾
要怨就怨D台灣仔整條線整9年都未整好~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 23-1-2007 21:02 發表

要怨就怨D台灣仔整條線整9年都未整好~~
而家改緊包圍,改一樣野要半個鐘......
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 23-1-2007 21:14 發表

而家改緊包圍,改一樣野要半個鐘......
日頭上好似快D~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 23-1-2007 23:09 發表

日頭上好似快D~
一樣.....
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 23-1-2007 23:22 發表

一樣.....
我今日日頭上係快D~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 23-1-2007 23:26 發表

我今日日頭上係快D~
聽日再整埋佢先......早幾日生日佢個網送左1,000,000俾我改車
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 24-1-2007 00:16 發表

聽日再整埋佢先......早幾日生日佢個網送左1,000,000俾我改車
咁好??[:[]
-但丁

各位師兄,請問 golf 好唔好用嫁?同埋要點改先好嫁?[] 多多指教![]

引用:
原帖由 snowmannavy 於 24-1-2007 00:45 發表
各位師兄,請問 golf 好唔好用嫁?同埋要點改先好嫁? 多多指教!
Golf...我覺得唔係咁好......快佢唔夠, 好
-但丁

[quote]原帖由 HunterX 於 24-1-2007 00:52 發表

Golf...我覺得唔係咁好......快佢唔夠, 好

引用:
原帖由 車神勇 於 24-1-2007 00:16 發表

唔關事
係一開新車房就有[]
Never Forget

引用:
原帖由 snowmannavy 於 24-1-2007 00:56 發表

咁用乜車好呀?mini cooper又得唔得?thanks
其實又真係好睇個人喜好既~  我淨係可以答到你架車快唔快同易唔易
-但丁

引用:
原帖由 Pan 於 24-1-2007 00:59 發表

唔關事
係一開新車房就有
但係佢唔知話咩生日又送d 唔知咩個喎
彈劾

[quote]原帖由 HunterX 於 24-1-2007 14:40 發表

其實又真係好睇個人喜好既~  我淨係可以答到你架車快唔快同易唔易

發新話題