發新話題

[認真] 煨番薯母女遭檢控 200人圍觀求情

引用:
原帖由 T-800 於 27-1-2009 17:44 發表

sorry!寫到有D一舊舊,想表達公職人員執行職務時要有智慧同用適當手法,不可亂來,市民亦會合作.........(當然大前提係以上事件過程是否如果位c-hing描述一般....)

HAPPY SHOOTING!
正如比差佬查身分證....

"先生,麻煩睇一睇你身分證" & "o靚仔,囉你張身分證出黎"

已經好大分別啦....

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2009 17:48 發表

其實我都欣賞你年紀輕輕都咁有主見
公公你
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 27-1-2009 17:49 發表

公公你
死喇佢面紅....早知唔提公廁啦....

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 17:52 發表

死喇佢面紅....早知唔提公廁啦....
塞你個頭入馬桶,個pat pat留比阿公
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

同意, 有時一句說話, 最初既一個表情, 態度,

"比差佬查身份證" & "比警察查身份證"

出黎既效果已經差好遠.
引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 17:49 發表

正如比差佬查身分證....

"先生,麻煩睇一睇你身分證" & "o靚仔,囉你張身分證出黎"

已經好大分別啦....

引用:
原帖由 gd1893 於 27-1-2009 17:59 發表
同意, 有時一句說話, 最初既一個表情, 態度,

"比差佬查身份證" & "比警察查身份證"

出黎既效果已經差好遠.

Sorry....呢個係我錯....

唔緊要, 大家互相提點下遮

無溝通, 又點樣互相學習, 一齊進步?
=D
引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 18:02 發表

Sorry....呢個係我錯....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-1-2009 17:56 發表

塞你個頭入馬桶,個pat pat留比阿公
其實呢....我都幾有自信架....

假如我行入一D哲古華拉既酒吧....我都覺得自己應該受歡迎架

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 18:04 發表

假如我行入一D哲古華拉既酒吧....我都覺得自己應該受歡迎架
人黎丫拖佢出去
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 18:04 發表

法佬,你d法郎300000快d捉佢入酒吧,之後..........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 27-1-2009 18:14 發表

人黎丫拖佢出去
比法郎30000,等佢地處理佢個x眼(由o變O)

我都識d朋友做小敗!
佢晚晚推車仔賣糖水,
賣了十幾廿年,有樓有車,
佢話每日都預咗俾人拉,
唔拉又當讚多D,
被拉就當皮費!
我問佢點解唔開鋪,
佢話問鋪,賣貴一個幾亳,做小敗好d
唔使交租,唔使攞牌,唔使交稅添!
車仔永遠都有架後備車仔係屋企,
俾人拉咗,轉頭又可以番開工!

又問大家一個我多年無問嘅問題!

你係一個軍裝警察,係街市截停咗一個非法入境嘅大肚女人,
佢跪地求你:「呀蛇 !! 我老公有病,個仔過兩日就出世,俾次機會啦!.....wo....wo..!」

你又會點做,歡迎討論!

點解個post又起左火既...之前唔係鎖左架啦咩

回復 103# 的帖子

照拉!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

發新話題