103 1234567
發新話題

[轉貼]遊戲新幹線取得《魔物獵人 Frontier Online》台港澳代理營運權

引用:
原帖由 0608 於 5-5-2009 01:06 發表
我兒家都係dowe save玩算
我想問下迅龍裝係咪幾好用嫁?
我之前用過但唔記得曬喇.....
加迴避囉....

兒家要降級
我想用返cheat master泥睇血
好煩.....

引用:
原帖由 0608 於 5-5-2009 04:59 發表
兒家要降級
我想用返cheat master泥睇血
好煩.....
點解要降級?
我5.00 M33-6都用到cheat master

都睇到血???
我兒家部機入game後d制冇反應.....
同我個個wifi死左
去旺角問整幾多$$
佢話我買個嫁好過..............

回復 93# 的帖子

會唔會係我個scm檔唔得.....?
你個個cheat master係邊到down?

係咪同兒但差唔多?

引用:
原帖由 0608 於 5-5-2009 14:19 發表
會唔會係我個scm檔唔得.....?
你個個cheat master係邊到down?

係咪同兒但差唔多?
其實....點CAP圖架?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-5-2009 00:17 發表

其實....點CAP圖架?
有plugin可以用usb線將psp畫面轉去pc度, 如果有audio cable仲可以轉埋聲添~

我上次錄底左打用弩打老山龍既movie...不過又無聲又大size.... (我未有cable...)

人地ge
我都唔知.........
但我記得用cheat master裡面有程式可以cut圖

引用:
原帖由 飛哥仔 於 6-5-2009 00:22 發表

有plugin可以用usb線將psp畫面轉去pc度, 如果有audio cable仲可以轉埋聲添~

我上次錄底左打用弩打老山龍既movie...不過又無聲又大size.... (我未有cable...)
冇USB線...

我想问用SCW檔GE CHEATMASTER修咪只可以用SCW檔
唔可以用CMF檔嫁?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-5-2009 02:27 發表

冇USB線...
USB線喎, 你應該買psp時已經有條架?

再唔係, sony所有相機都有....

回復 101# 的帖子

唔跟嫁喎........

103 1234567
發新話題