發新話題

[討論下] 幫d 女仔買機,買咩好呢....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-5-2009 23:40 發表

佢n耐之前都係話入sony野 ga la
真係,摸完部dynax 9的人體工學之後好難唔中毒喎
我都想入部a900,但太貴了
放晒d minolta野都買唔到

引用:
原帖由 mike-mike 於 7-5-2009 02:26 發表
單反的女用家唔少, 女仔係普遍唔多鍾意數字, 光圈快門呢D可能只係識少少, 但對構圖好多時會更感性, 影到更特別的作品出黎.
識的女性之中, 有D80, K200D, OM E510, 甚至D700, F100(主要用黎影正片)都有...
其中有不 ...
構圖佢地真係會叻d 架,我呢d 識晒d數字組合反而玩刀仔鋸大樹

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-5-2009 09:53 發表

約曬佢地出o黎,將個波交比我地lor
邊邊邊邊個波?

幫女仔揀機真系好惡搞,,我幫戈個女仔,,,佢唔系d function有問題,,系怕重同大部

引用:
原帖由 louisli 於 7-5-2009 10:47 發表

邊邊邊邊個波?
邊個波都好,交左比我地先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

奶卡m8.2

引用:
原帖由 ZaMaR 於 7-5-2009 11:47 發表
奶卡m8.2
嘩...咁有米...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 12:50 發表

嘩...咁有米...
PHASEONE出左個新屎忽叫P40+ wo

引用:
原帖由 louisli 於 7-5-2009 10:43 發表

真係,摸完部dynax 9的人體工學之後好難唔中毒喎
我都想入部a900,但太貴了
放晒d minolta野都買唔到
係....揸得多部機會上癮的....
真係超舒服又岩哂手型囉....

引用:
原帖由 101653 於 7-5-2009 18:01 發表

係....揸得多部機會上癮的....
真係超舒服又岩哂手型囉....
Sony a900同louis部菲林機又真係幾好揸...1仔 D3 果d 都係差少少...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 18:15 發表

Sony a900同louis部菲林機又真係幾好揸...1仔 D3 果d 都係差少少...
個直倒都正啦
Nice body

引用:
原帖由 101653 於 7-5-2009 18:23 發表

個直倒都正啦
Nice body
不過....始終都唔係Minolta...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 18:25 發表

係你唔鍾意 "SONY" 呢4隻字JA
不過點都好....SONY呢間廠真係癲的....
好多機會都會令你比錢落搭....
由PSP,PS3,PS2,PS等等....
由MP3,手機等等....
由電視機,音響器材等等....
相機,攝錄機等等....
周圍都有佢個名....

引用:
原帖由 101653 於 7-5-2009 18:28 發表

係你唔鍾意 "SONY" 呢4隻字JA
不過點都好....SONY呢間廠真係癲的....
好多機會都會令你比錢落搭....
由PSP,PS3,PS2,PS等等....
由MP3,手機等等....
由電視機,音響器材等等....
相機,攝錄機等等.... ...
係慨嘆 Konica 同 Minolta 成為左歷史je....Sony...唉~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 18:25 發表

比我會撬左sony隻字,痴返minolta上去

發新話題