發新話題

依個世界D新手真係得意

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-5-2009 22:44 發表

點解
雖然我有......
e家d細路(雖然我都係20多D)真係,日日打機打上腦
不過連d最基本ge禮貌都冇

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 13-5-2009 22:47 發表

不過連d最基本ge禮貌都冇
喂喂我都係f3成日打機架喎
唔好講到好似個個都係咁好喎

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-5-2009 22:51 發表

喂喂我都係f3成日打機架喎
唔好講到好似個個都係咁好喎
我都日日打............
我都冇講個個都係............
如果你覺得我講個個都係ge我講句對唔住

引用:
原帖由 jelly鞭 於 9-5-2009 16:37 發表
依個世界D新手真係得意
話說小弟近排仙都唔仙,就開POST賣槍啦喎
有賣一支AKSR25
呀A先生EMAIL我
A :   AK
我:   要AK果支請留電
A :   9XXXXXXX 快,趕要
我:   好的幾時交易??
雖然佢冇禮貌,不過我都算,同佢 ...
死啦...睇黎我都係樓主講既果類唔識野既"新手"黎...

師兄有怪莫怪..

引用:
原帖由 skydogdog 於 13-5-2009 22:03 發表

其實我都覺得宜家d人既人格越黎越差,可能係個社會變緊啦...
因為我見宜家好多人都好鍾意講粗口,仲要係十分粗俗果d,同埋冇d尊重,
當然唔係全部人,但係我眼見既就好多都係咁...好彩我父母由細到大都有教導我,如果 ...
我同我呀爹都講粗口,仲要係十分粗俗果d,同埋冇d尊重,

所以我唔覺講粗口系問題架

適當時候做適當野姐

引用:
原帖由 里安 於 13-5-2009 23:14 發表

我同我呀爹都講粗口,仲要係十分粗俗果d,同埋冇d尊重,

所以我唔覺講粗口系問題架

適當時候做適當野姐
某個層面上,講粗口都係男人既溝通方法

回復 95# 的帖子

你都講得岩,不過個問題係宜家d人無論咩地方咩場合都好鍾意講粗口,
而且十分冇禮貌,如果你話朋友之間既當然冇問題啦!
不過最衰係佢地對咩人都咁講呢!

引用:
原帖由 skydogdog 於 13-5-2009 23:36 發表
你都講得岩,不過個問題係宜家d人無論咩地方咩場合都好鍾意講粗口,
而且十分冇禮貌,如果你話朋友之間既當然冇問題啦!
不過最衰係佢地對咩人都咁講呢!
如果成日都放粗口係個口道, 咁你就做唔用運用粗口增強語氣的目的, 更加做唔到暗示性恐嚇. 如果你個人平日唔講粗口, 係有必要時先講, 個作用係好大的

引用:
原帖由 hermanht 於 13-5-2009 23:41 發表

如果成日都放粗口係個口道, 咁你就做唔用運用粗口增強語氣的目的, 更加做唔到暗示性恐嚇. 如果你個人平日唔講粗口, 係有必要時先講, 個作用係好大的
下......睇你點講姐

p.s.我都唔知自己多唔多講

粗口呢家野....
我發覺成日講係咁講不斷講係度喪講...
會變到好好笑....

唔信咁多位師兄試下
句句加粗口
其實係好有難度的

(我都係玩cso的...
不過冇d小朋友咁上腦@@)

其實粗口都係溝通o既一種...
只係我地覺得粗口係壞人o既表現姐...

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 13-5-2009 22:47 發表

不過連d最基本ge禮貌都冇oke" />
對我黎講
打CS,BF2係想開心同Relax下姐
毎次打完Game都去Cyber cafe打番一兩個鐘
不過睇住D對虚擬世界過份認真既人........我5及你地咁屈機喇、跳住黎當個C4係Grenade咁掟
心愛的太多∼要買的數不清楚

有時溝通果時真係要加d粗口先得
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 於 9-5-2009 18:47 發表
正如我對 " 金身 " 呢個簡寫有所保留一樣

差之毫釐 , 謬之千里

話唔定遲下有d 哥仔真係以為係黃金身
我想起某店的黃金AK 我諗打game 應該幾型架, 不過驚打殘左會變得好肉酸
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 118048 於 12-5-2009 20:01 發表

前日响嘉頓先聽到:
A:哥哥,支AK咩力呀?
店員:起碼底中啦!
A:嘩,咁大力架,咁平,咪好抵?俾多支我吖唔該.
結果佢同佢朋友一人拎一支走...
大力=抵
比著我做店員我會講"抄足真槍既槍托啊,用槍托擊既話好鬼大力.好似真槍咁肉痛ga~"

發新話題