發新話題

槍街第x手猛料!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 28-5-2009 11:15 發表
支scar好似好重下bo,支槍都唔跳既,淨係見到佢退膛
你想點跳法呢~? 想係青馬大橋跳定係IFC度跳~?
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 28-5-2009 11:15 發表
支scar好似好重下bo,支槍都唔跳既,淨係見到佢退膛
就咁睇好難講
可能user的RECOIL CONTROL做得好

引用:
原帖由 ayaka 於 28-5-2009 12:28 發表

就咁睇好難講
可能user的RECOIL CONTROL做得好
無錯
引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 28-5-2009 01:00 發表

點解打打下單發會唔blow?仲有啲聲怪怪地,好散,gbb正常啲聲係沉咖bo
第一, 用電子CAMCORDER果個MIC未必收到高低音, 單憑段片好難作準

第二, 我有WE同井勝, 兩支GBB GE 聲都唔同, 咁咩叫正常咩叫唔正常?我覺得有一支o係手再comment人地果d會好d
鵰。豹。狸。獅。狒

我D FD...ALL都玩電槍..買黎都唔知做咩- -"

引用:
原帖由 jodyzz 於 28-5-2009 14:36 發表
係home都玩都一流

引用:
原帖由 jodyzz 於 28-5-2009 14:36 發表
個個人追求的野唔同嗎 ...
電槍返 home 又要拆電又要差電攪幾十樣野 , 但係 GBB 好就好左你放幾耐只要一差氣就用到 ( 槍冇壞的話 )
電槍放得耐 D 齒輪油又硬曬 , 鋰電又脹埋噤就冇引啦 ...

用GBB打鏈匣AEG先有成功感~
練tactic一流!!!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 ayaka 於 28-5-2009 14:43 發表

係home都玩都一流
只係.係屋企玩.就冇引喇@

引用:
原帖由 samXsum 於 28-5-2009 17:47 發表

個個人追求的野唔同嗎 ...
電槍返 home 又要拆電又要差電攪幾十樣野 , 但係 GBB 好就好左你放幾耐只要一差氣就用到 ( 槍冇壞的話 )
電槍放得耐 D 齒輪油又硬曬 , 鋰電又脹埋噤就冇引啦 ...
55...各有各好喇^^

引用:
原帖由 jodyzz 於 28-5-2009 20:29 發表

只係.係屋企玩.就冇引喇@
呢個WARGAME界有好多野, 都只可以o係屋企玩
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 28-5-2009 01:00 發表

點解打打下單發會唔blow?仲有啲聲怪怪地,好散,gbb正常啲聲係沉咖bo
我知師兄你真係好勁好醒,
但可能佢地係用疑似手機黎錄影..
所以收音同作動既流暢度都同實際有d差異..

引用:
原帖由 lololo 於 28-5-2009 18:08 發表
不過玩得gbb多.....打番aeg都好好feel
一個300rd匣都好似有"無限彈"咁既感覺

引用:
原帖由 zachary 於 21-5-2009 21:45 發表
5月底果D....可能係飛機貸
通常第一水果D.....
都係過耐D先...
同意同意

引用:
原帖由 lololo 於 28-5-2009 18:08 發表
冇錯, 洗鬼人讓咩

This is not Army Strong, This is WA Strong~!

發新話題