發新話題

[認真] 好唔開心

引用:
原帖由 於 2009-6-8 07:14 PM 發表

啊..係wor..路比師兄出左國..
我意思指等埋堅師兄回來cgf
咁有乜唸頭先??
cgf觀塘分部.....
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 於 2009-6-8 08:55 PM 發表

等阿堅師兄蒲頭先得 個章佢設計的
不過我地急需要一個板聚傾下d細節
或者我地可以邀請板主出席埋 當一個cgf的板聚
果然係L神,咁你就做CGF觀塘區第二領導人,一切事務活動,由你負責

我一直都係道....如果唔係道,我個5000小時點黎
只係近排架電腦好慢....

引用:
原帖由 阿堅 於 2009-6-8 09:24 PM 發表
我一直都係道....如果唔係道,我個5000小時點黎
只係近排架電腦好慢....
阿堅住油塘邊度.我住油塘中心

引用:
原帖由 小雲雲 於 8-6-2009 21:26 發表

阿堅住油塘邊度.我住油塘中心
有相睇....對住東隧,油麗邨一期

引用:
原帖由 小雲雲 於 8-6-2009 17:33 發表

估唔到你想玩我jj.......... 點可以比你玩架
我對你的小jj冇興趣... ....但我信南灣法王同candy對你jj會有性趣...

引用:
原帖由 kimkileo 於 2009-6-8 09:31 PM 發表

我對你的小jj冇興趣... ....但我信南灣法王同candy對你jj會有性趣...
對我既小jj冇興趣,你又知道我小.......
即係你鐘意玩大jj啦....
原來你又係.......

引用:
原帖由 阿堅 於 2009-6-8 09:28 PM 發表

有相睇....對住東隧,油麗邨一期
其實我地有冇見過面呢,又可能我地出過黎打過game

引用:
原帖由 於 2009-6-8 10:08 PM 發表

咁我地觀塘隊點姐
我地期待己久