發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 00:17 發表

冇錯...得VFC原裝槍身先會係刻字,其他knight's槍身全部係雷射刻
咁我又真係好想知我呢枝係咩??

附件

17-6-2009 03:29

17-6-2009 03:29

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 02:21 AM 發表

梗係知啦...點會唔知呀
mk18好多人用喎,好似唔多岩你,少噤一樣又唔似mk18wor

引用:
原帖由 MG-42 於 17-6-2009 02:06 AM 發表

師兄... 你會唔會問得直接左D?  
就算佢答到,都好可能照list讀,都唔知有咩分别……

樓主愈講愈覺佢無知.@@
GP一早出左蝕刻

不過都好.而家有LOUIS神刺激下香港經濟^^!
多謝LOUIS 神

我好期待樓主枝GBB會搞到咩樣....
努力揾銀呀世伯!!

樓主不如解釋下會唔會係你自己做兼職儲錢買架~
唔係講笑,要砌到好似樓主呢一支咁樣真係唔洗用vfc~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 02:35 發表

一定啦...除咗佢,仲有邊間有出gbb既MK18槍身
我買到其他牌子的mk18槍身,你係唔係同我食左佢

ps:出售達神食槍身的門票每位20蚊....送可樂,花生
引用:
原帖由 westdog 於 17-6-2009 10:28 發表
樓主不如解釋下會唔會係你自己做兼職儲錢買架~
唔係講笑,要砌到好似樓主呢一支咁樣真係唔洗用vfc~
你緊係無追達神的post

引用:
原帖由 lahc 於 17-6-2009 12:16 發表

我買到其他牌子的mk18槍身,你係唔係同我食左佢

ps:出售達神食槍身的門票每位20蚊....送可樂,花生

你緊係無追達神的post
我緊係有追啦~
點都要俾d機會人講下野架麻~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 16-6-2009 14:11 發表
唉...冇計啦...我係鍾意啲人地冇我有既野,又鍾意搞創新,古靈精怪,你地都講得岩既,騎士既硬同magpul既軟合拼係好怪,但都係果句,自己既獨特風格,冇計...
你岩岩先講完呢句野咋喎!.
而家MK18MOD0閒閒地落場都見到一兩枝.!
咁咪前後矛盾囉?
你個風格去左邊??!

我建議你反傳統.
有人AK 加M4尾.
你可如整支M4 + AK 尾行AG36 換個G3 MOTOR GRIP落去,唔好玩RAS/RIS個D啦..人人都有.搵人拎舊桃木整個M733 幼身粟米筒
除左槍身外全部行橙色
槍身行番淺綠色^^!
我相信樓主O既財力一定行得通!
等住睇你把"LOUIS神風格版GP GBB M4"
我一定係精神上支持你架

引用:
原帖由 loki 於 17-6-2009 13:34 發表
我建議你反傳統.
有人AK 加M4尾.
你可如整支M4 + AK 尾行AG36 換個G3 MOTOR GRIP落去,唔好玩RAS/RIS個D啦..人人都有.搵人拎舊桃木整個M733 幼身粟米筒
除左槍身外全部行橙色
槍身行番淺綠色^^!
我相信樓主O既財 ...
佢噤整,我私人贊助佢一個AK尾托

留返D錢玩真品把啦

發新話題