發新話題

咩野黎;b3

any prize this time.

The oppsite technology of F117...

我開始懷疑其實樓主係唔識既... 過左成個星期個post都已經沈左幾頁都未講係d咩....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-6-2009 20:08 發表
我開始懷疑其實樓主係唔識既... 過左成個星期個post都已經沈左幾頁都未講係d咩....
樓主一定知,不過係hk冇得玩、、、

引用:
原帖由 loop2 於 26-6-2009 20:13 發表

樓主一定知,不過係hk冇得玩、、、
係既咁鬼耐都唔講出來, 真係唔知想點

而且..你係樓主咩

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-6-2009 20:18 發表

係既咁鬼耐都唔講出來, 真係唔知想點

而且..你係樓主咩
想點?佢想我地死腦細胞lor~

引用:
原帖由 loop2 於 26-6-2009 20:22 發表

想點?佢想我地死腦細胞lor~
所以我就講左幾次....一係就開估, 一係就由得lee個post沈, 不過係好多人推返個post出來

我已經懶係yahoo, google, wiki等等既網頁找....

Search inactive radar reflector...

我估呢件野係用泥將自己係雷達入面放大既radar reflector...(山舢變大船)但係話佢行IR就真係r爆頭 .....至少刀 X-band 以上la...

引用:
原帖由 loop2 於 26-6-2009 20:40 發表
我估呢件野係用泥將自己係雷達入面放大既radar reflector...(山舢變大船)但係話佢行IR就真係r爆頭 .....至少刀 X-band 以上la...
Concept相似
但仲係5岩
今日有網友睇左實物
即場 ......
TIPS:同IR有關
由軍用到屋用
由單兵到坦克
由船艦到建築
都用得着
有好多野都係Base on 呢件野

PS:我相信好多老鬼手中有數、唔洗我提、真係識既人都會好好保障自己「安全」既
心愛的太多∼要買的數不清楚

小弟今日有幸親身見過實物   
把玩了一會
都係唔知乜來

物主話此物是密封的  

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 26-6-2009 21:10 發表

真係識既人都會好好保障自己「安全」既
IFF

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-6-2009 21:38 發表

IFF
你地諗得太複雜

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 26-6-2009 21:42 發表

你地諗得太複雜
你話安全麻, 又係到玩神秘, 咪亂UP囉

係唔係定位?
太陽神

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-6-2009 21:44 發表

你話安全麻, 又係到玩神秘, 咪亂UP囉
可能係我表達得太複雜
呢個Post遲早比人搬去吹水版

發新話題