發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

MK師兄,小弟正話PM左你,追加2包 (B set),前後共4包,2A2B^.^收到PM既請覆一覆小弟吖~唔該哂
同埋大約幾時到會有呢??大約得架la~好等小弟預定軍費先^.^
辛苦哂MK師兄~

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 25-6-2009 01:53 發表
MK師兄,小弟正話PM左你,追加2包 (B set),前後共4包,2A2B^.^收到PM既請覆一覆小弟吖~唔該哂
同埋大約幾時到會有呢??大約得架la~好等小弟預定軍費先^.^
辛苦哂MK師兄~
你SEND去果個EMAIL啦,易D計人頭..

已Send了e-mail,請師兄查收

引用:
原帖由 jelly鞭 於 25-6-2009 01:58 發表

你SEND去果個EMAIL啦,易D計人頭..
我晨早send 左email俾你喇, 你覆吓啦. 幾日前果個咩聲氣都無, 你收唔收到架?

等我一等…正忙於更新買家表…好快會有新既買家表出^^thx everyone

A數量B餐數量C餐數量
Winston052Dominic1Dominic2
軍醫3冥亞帝.劍2蕉皮1
BNR32V21Jelly1
ranger_hk1Brian1
Dominic3
蕉皮1
冥亞帝.劍2
chrislau1
Brian1

各位可以對一對個表睇下岩唔岩^^有咩問題係道回覆番is ok^^

d醬最好食   唔係講笑

因為得d醬有味
不過人一世物一世抵試

引用:
原帖由 MKL04438 於 25-6-2009 10:19 發表
A餐數量B餐數量C餐數量Winston052Dominic1Dominic2軍醫3冥亞帝.劍2蕉皮1BNR32V21Jelly1ranger_hk1皓棋 招 1Dominic3Brian1蕉皮1冥亞帝.劍2chrislau1皓棋 招 1Brian1

各位可以對一對個表睇下岩唔岩^^有咩問題係道 ...
My order is correct!

引用:
原帖由 not_now 於 25-6-2009 10:33 發表
d醬最好食   唔係講笑

因為得d醬有味
不過人一世物一世抵試
果日打game食我又冇試過包醬喎@@因為見佢話係辣既…怕太辣冇咁多水飲=3="

唔該曬呀,師兄們,j神場game有野玩啦

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-6-2009 12:52 發表
唔該曬呀,師兄們,j神場game有野玩啦
佢肯開GAME咩??

引用:
原帖由 jelly鞭 於 25-6-2009 13:25 發表

佢肯開GAME咩??
佢好似話七月二十幾號喎.......真假唔知但買左先算

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-6-2009 14:21 發表

佢好似話七月二十幾號喎.......真假唔知但買左先算
二十六號呀~去雷霆打
我要做殺神特工

引用:
原帖由 MKL04438 於 25-6-2009 12:47 PM 發表

果日打game食我又冇試過包醬喎@@因為見佢話係辣既…怕太辣冇咁多水飲=3="
我係屋企食完要狂飲水

發新話題