發新話題

三 號 強 風 信 號 ,現 正 生 效 。

引用:
原帖由 kimkileo 於 4-8-2009 12:35 發表

襯會展今日仲開檔快手去買個三點式攬枕啦...
會比人凌遲處死
況且緊係kama靚d啦~

引用:
原帖由 louisli 於 4-8-2009 12:42 發表

會比人凌遲處死
.......買啦買啦買啦買啦買啦

引用:
原帖由 於 4-8-2009 12:46 發表

print kama個樣...痴上去..有同樣的效果
print阿公張相上去

引用:
原帖由 louisli 於 4-8-2009 12:52 發表

print阿公張相上去
人地有衣架王子

你係咪衣夾王子先 ?

引用:
原帖由 於 4-8-2009 13:58 發表
收到船公司方面通知......下午倉繼續..櫃可以照交收...睇黎應該都唔會八號
九成唔會啦...個風好似飲醉酒咁轉黎轉去,風速愈來愈慢
睇雷達圖似台長整左噠白色野響香港西邊多過比個風

反而我想睇台灣果邊黎緊果個,又大又靚.真係吹到反艇

引用:
原帖由 於 4-8-2009 13:58 發表
收到船公司方面通知......下午倉繼續..櫃可以照交收...睇黎應該都唔會八號
有冇8號最近都係今晚....今晚早的瞓聽朝返工啦...

引用:
原帖由 於 4-8-2009 14:13 發表

台灣又有黎緊香港?!
台灣果個吹唔到黎香港啦,不過睇圖好大個....
幾個鐘就加左廿幾公里,吹向台北地區....如果繼續增強應該有超級颱風 ...去台北玩就慘

引用:
原帖由 於 4-8-2009 14:16 發表

絕對係好消息
哈哈,最怕佢咁屎慢,今晚半夜先橫風橫雨嘈到無得訓,但聽日又太陽伯伯出來了

引用:
原帖由 蕉皮 於 4-8-2009 00:00 發表
死啦,個頭好痛唔記之前打過D咩 死啦
CGF 岩岩先打完 J 神 game , 你唔係想下一場輪到你呀嘛 ??

引用:
原帖由 louisli 於 4-8-2009 12:42 發表

會比人凌遲處死
凌遲第一刀會係

發新話題