發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-10 04:53 PM 發表
了版時間真短暫
更係啦,都冇人開post,睇下人地post,十幾個
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

x異端依家先有設計圖,天意又要用佢黎合機,咁天意張圖點得到呢??

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-8-2009 18:59 發表
x異端依家先有設計圖,天意又要用佢黎合機,咁天意張圖點得到呢??
抽... 天意扭蛋機...

引用:
原帖由 ACYY 於 10-8-2009 19:08 發表

抽唔抽到都係天意

我本來想爆post架,點知子版冇左啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-8-2009 19:55 發表
我本來想爆post架,點知子版冇左啦
我都係... 想開D 機體介紹之類既POST 呃分

引用:
原帖由 ACYY 於 10-8-2009 19:08 發表

咁遲d一部機一部扭蛋機? 仲要用M幣抽? 狗游都幾好賺.....(等緊大雪櫃GP03)

仲有, 有無人打算開返個CGF戰線?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-10 09:19 PM 發表

咁遲d一部機一部扭蛋機? 仲要用M幣抽? 狗游都幾好賺.....(等緊大雪櫃GP03)

仲有, 有無人打算開返個CGF戰線?
月尾開公會

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-8-2009 18:56 發表

更係啦,都冇人開post,睇下人地post,十幾個
如果更新之後開返個CGF公會,咁應該都有返D牙力叫呀公開返做子版

引用:
原帖由 路比 於 10-8-2009 22:29 發表

如果更新之後開返個CGF公會,咁應該都有返D牙力叫呀公開返做子版
你唔加人既

成日都係game到meet唔到大家....

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-8-2009 21:50 發表

月尾開公會
CGF ARMY

希望大家開多幾個post,等得地可以返入子版

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-8-2009 23:17 發表

CGF ARMY
有得諗喎

CGF玩家人名更新

CGF玩家人名更新
cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛