發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 ACYY 於 1-10-2009 12:27 發表

做任務?

為左3000蚊

成日彈game
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 飛哥仔 於 1-10-2009 12:06 發表

熟用包機既人, aszz係神機
直頭勁好用
不過我都要打左一陣先了解個精髓...
就係MS mode同MA mode一樣咁重要!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-10-2009 11:57 發表

高頻還好,尋晚打初頻,有幾個"盾牌級"入黎,大刺刺扮係初頻撞到,話"以,你又黎恰人呀?" ”以,乜你又係度??” "係咪追打ZZ呀?"
佢地又正義又飛雞...
重要用ALL頻講呢d野...真係...
可惜我ASZZ無比佢地恰喎;h ...
D人咁串

係呢game 入面,我諗勁極都無資格話"以,你又黎恰人呀?" 
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

各位 , 久候了!
只用了 15 coins , 為何 ?
因為有人用了 280 coins 幫我洗機
我得出一個結論 , 幸運蛋 , 是有一定定律出現 , 還有 , 台服的人也證實了

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-10-2009 13:28 發表

直頭勁好用
不過我都要打左一陣先了解個精髓...
就係MS mode同MA mode一樣咁重要!
隻ZZ完完全全可以屈死所有Wing
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

隻game開始唔平衡啦

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 16:38 發表

隻ZZ完完全全可以屈死所有Wing
真係?!點解我唔係好覺GE?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 16:29 發表

D人咁串

係呢game 入面,我諗勁極都無資格話"以,你又黎恰人呀?" 
人地二,三星盾牌黎架
如果無用掛機程式,都真係煲到天昏地暗...
都真係打得好好既
咪比人(口頭上)認下叻囉

強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

講時講大家來計條簡單既數:
9you話年底前會有40號扭蛋機
只剩下10月,11月,12月三次update
但重差12部機先到40
難道以後每個月解放4部扭蛋機嗎??

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-10-2009 19:54 發表
講時講大家來計條簡單既數:
9you話年底前會有40號扭蛋機
只剩下10月,11月,12月三次update
但重差12部機先到40
難道以後每個月解放4部扭蛋機嗎??
信佢一成...雙目失明

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-10-2009 17:32 發表
真係?!點解我唔係好覺GE?

未能善用,未能善用

冇玩兩個星期姐,sd變左咁多嫁,周街都係wing

引用:
原帖由 suileung 於 2009-10-2 01:06 AM 發表
冇玩兩個星期姐,sd變左咁多嫁,周街都係wing
更新姐...下次周街都係gp03d架啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 22:46 發表

未能善用,未能善用
當我用呢隻果陣, 完全當左佢係卡碧尼咁滯...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題