發新話題

TASK FORCE - BGK隊員吹水帖

不如索性寫佢上大典啦
咁想名留青史....

引用:
原帖由 zeta 於 2010-1-2 11:59 AM 發表
不如索性寫佢上大典啦
咁想名留青史....
一定上到架,大把人想佢死
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

佢係近5年最紅既..................膠人
British 4th Armoured Brigade

打後都會係佢
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 2010-1-2 01:07 PM 發表
打後都會係佢
前無古人後無來者

引用:
原帖由 zeta 於 2-1-2010 11:59 發表
不如索性寫佢上大典啦
咁想名留青史....
好主意

超越八神
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-1-2010 13:35 發表
超越八神
8000粒豆同殺人laser喎......

戰鬥力很長....

引用:
原帖由 亞爾多 於 2-1-2010 13:37 發表

8000粒豆同殺人laser喎......
8000粒豆比盡你都係痛8000下
殺人laser會比人[盲神]second kill[/盲神]

引用:
原帖由 wonglk 於 2010-1-2 01:43 PM 發表

8000粒豆比盡你都係痛8000下
殺人laser會比人[盲神]second kill[/盲神]
人地盲神一響朵,八神都要行埋一邊
偽術家-噠盲西 菊花王
有個後花園game,遲d會開個地下game場google map都睇唔到
中三扮小三,又唔識字,成日抄post黎罵返人,
又綠laser殺人,唔死都盲一世

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-1-2010 14:11 發表

人地盲神一響朵,八神都要行埋一邊
偽術家-噠盲西 菊花王
有個後花園game,遲d會開個地下game場google map都睇唔到
中三扮小三,又唔識字,成日抄post黎罵返人,
又綠laser殺人,唔死都盲一世
唔駛遲D,佢話已經係

引用:
原帖由 sunny2014 於 2010-1-2 02:18 PM 發表

唔駛遲D,佢話已經係
大戰又開始,各位隊員,攻擊!!!

佢本人都唔起道.....

呢度係基地

發新話題