發新話題

終於拎佢番屋企啦

引用:
原帖由 ayaka 於 10-6-2010 18:14 發表
STD KIT的不是鋼的
其實 STD/MAX kit 有咩大分別? STD 平 d?
我見明搶/童工都只有 2008 MAX kit 賣 ...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-6-2010 03:54 發表

請問打m幾多呢?
打M110~

引用:
原帖由 mkmonkey 於 12-6-2010 12:40 發表

其實 STD/MAX kit 有咩大分別? STD 平 d?
我見明搶/童工都只有 2008 MAX kit 賣 ...
明搶無晒09啦!?

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2010 13:01 發表

打M110~
我都係喎,不過未計過用20c時個ROF幾多
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2010 13:02 發表

明搶無晒09啦!?
仲有

但明搶個架上面只得 2008 MAX kit 賣 ... ?
定收埋左要問先有呢 ?
同埋買 09 STD Kit 會唔會平過 08 MAX Kit ? 如果仲貴 d 會唔會買 08 MAX 比較好呢 ? 謝謝指教 !

回覆 96# 的帖子

梗係玩最新ga la~

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2010 14:32 發表
梗係玩最新ga la~
咁,請問知唔知 09 STD Kit 賣緊幾錢呢? Thx !

回覆 98# 的帖子

記得明搶 ^*))

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2010 14:55 發表
記得明搶 ^*))
嗯,正確

嘩! PTW格價專員

其實, std kit 係咪都係用max 料, 但跟黑筒??

引用:
原帖由 jpg 於 12-6-2010 16:37 發表
其實, std kit 係咪都係用max 料, 但跟黑筒??
波箱而家係

請問一下,STD Kit 有無 CQB 版架?

另外就係,我見到有個 forum 講過有 SuperMax 2 版,跟黑筒 ... 唔知呢個香港有無賣呢?

- std kit 無CQBR
- Max2係日本本土版 同max一樣價但只係跟黑筒 你話低唔低買?
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

發新話題