發新話題

咁都算網絡欺凌?

引用:
原帖由 wonglk 於 5-7-2010 12:36 發表

關你咩事?係到火上加油?
唔好意思, 但我可能都係俾人思想引導其中一個, 咪好奇LO

你係LE個POST發言公然指責他人, 又唔解釋清楚, 點解我唔可以詢問?

如果你覺得我多管閑事, 我SAY SORRY先

但係我就唔明點解我詢問都可以係火上加油

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 12:42 PM 發表

我office的summer睇到就........ ......
好聲好氣同佢講唔好full screen睇理想美女貼圖區........頂佢答我......
"跳.....唔咁睇點睇喎,你唔岩睇冇奶由阻住我睇架"........辣到我呀...  ...
比人撞破就快D最小化啦....呢D人抵死

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:33 發表

我理唔理性? 一時時啦, 不過無論有攪咩事, 我都堅守兩個原則

1.唔好玩到太大

2.唔會認真, 所以我唔會發火, 亦唔會憎恨網民
咁請問"大" 既定義係點先...?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 12:37 發表

強烈要求阿公/leo/其他版主做野
阿公要佢先交代"黑衫金毛之約"先
唔係我估都過唔到今日.....

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:45 發表

唔好意思, 但我可能都係俾人思想引導其中一個, 咪好奇LO

你係LE個POST發言公然指責他人, 又唔解釋清楚, 點解我唔可以詢問?

如果你覺得我多管閑事, 我SAY SORRY先

但係我就唔明點解我詢問都可以係火上加 ...
思想引導一d都唔難...
只要一句說話就可以...

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 12:45 發表

阿公要佢先交代"黑衫金毛之約"先
唔係我估都過唔到今日.....
同感...

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 12:47 發表

思想引導一d都唔難...
算啦,插完佢一句都費時睇
講返句我是報警人米算囉

引用:
原帖由 wonglk 於 5-7-2010 12:39 發表

先生,唔好唔記得,平機會同警方果邊已經有你資料
記唔記得上次你性別歧視果d呢
恐嚇果d呢?
一路好走,等頭條

可能盲神唔知呢張係乜野...麻煩大大們幫忙解話
唉, 成日想恐嚇我

唔好意思, 我一D都唔驚

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:48 發表

唉, 成日想恐嚇我

你冇恐嚇過人!?
笑死人咩...

p.s.你唔驚姐係唔係恐嚇la...

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:48 發表

唉, 成日想恐嚇我

其實呢, 如果你真係有心改過, 洗咩用返呢d名, 用其他名, 逋返d正常野咪算囉, 你搞咁多野, 係咪因為你屋企人唔理你姐?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 12:49 發表

你冇恐嚇過人!?
首先,我認輸,因為我返黎再抽水
原來警察叔叔會恐嚇人

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 12:45 發表

比人撞破就快D最小化啦....呢D人抵死
我做野其實好open......我同事係我隔離上網睇甜相添.....
原則永遠都係...有野搞掂冇手尾..我就唔會理你....
果條蛋散....佢阿頭俾佢的野積到成檯係都唔清.....

引用:
原帖由 wonglk 於 5-7-2010 12:50 發表

首先,我認輸,因為我返黎再抽水
原來警察叔叔會恐嚇人
佢唔驚,姐係唔係恐嚇la...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 12:45 發表

咁請問"大" 既定義係點先...?
好解釋, 但係我係CGF冇玩大過LO

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:51 發表

好解釋, 但係我係CGF冇玩大過LO
一獲炒到成個CGF d師兄火曬叫冇玩大...
你果然好野...

發新話題