發新話題

跟據可靠情報,sa80國狗會o係月尾有貨....

/?

引用:
原帖由 kitk 於 23-5-2007 15:35 發表

白老鼠既野睇下邊個做0者 !
KitK兄.講得對,上廣州買85D錢囉去第二D地方用都好禍! ..

.飲 飲 食 食

引用:
原帖由 Henry.W 於 23-5-2007 15:57 發表

KitK兄.講得對,上廣州買85D錢囉去第二D地方用都好禍! ..

.飲 飲 食 食
only 飲 飲 食 食!??!

引用:
原帖由 hippies 於 23-5-2007 16:02 發表

only 飲 飲 食 食!??!
如果要做白老鼠既,不如囉去食左去,國狗都係慢慢睇hippies上校,對嗎.?

引用:
原帖由 Henry.W 於 23-5-2007 16:31 發表

如果要做白老鼠既,不如囉去食左去,國狗都係慢慢睇hippies上校,對嗎.?
阿皮而家又有新鏡玩 買支新槍都好合理呀 !!!!

引用:
原帖由 Henry.W 於 23-5-2007 15:57 發表

.飲 飲 食 食
留返0的錢上廣洲同0的女女飲飲食食冇咁DRY喎

無錯喇,既然咁o岩feel,不如入埋隊
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 kitk 於 23-5-2007 17:09 發表

阿皮而家又有新鏡玩 買支新槍都好合理呀 !!!!
冇D咁ge 事..........

引用:
原帖由 hippies 於 23-5-2007 17:23 發表

冇D咁ge 事..........
你衫褲vest都有晒喇,唔差在果一支半支啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-5-2007 17:29 發表

你衫褲vest都有晒喇,唔差在果一支半支啦
E?!

有道理wor...........

真定假??佢地話出話出都未見樣!!等有得買致算!!!|) |)
飯團轉轉轉!

引用:
原帖由 rollingriceball 於 23-5-2007 17:53 發表
真定假??佢地話出話出都未見樣!!等有得買致算!!!|) |)
o係7蕉店又有poster又話有得預售,應該無錯掛!

不過我ge消息來源唔係呢度尼呢...

我買一定唔洗果度咁貴....
鵰。豹。狸。獅。狒

暗頂.......

引用:
原帖由 hippies 於 23-5-2007 18:05 發表
暗頂.......
你暗頂咩春?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-5-2007 18:11 發表

你暗頂咩春?
i mean u 暗頂槍仔........

引用:
原帖由 hippies 於 23-5-2007 18:22 發表

i mean u 暗頂槍仔........
無呀

查實有幾多兄弟有性趣呢?

我諗我都可以幫到大家
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題