發新話題

廣 華 街 黑 店 - 已 經 2 次 給 騙 了 ! ! ! !

引用:
原帖由 黑炎fantasy 於 27-10-2010 18:59 發表

係咪真係咁難明
鬼知...
不過wgz d服務一流就係真ga! 段估都唔會係黑.

引用:
原帖由 faihk 於 27-10-2010 19:23 發表

鬼知...
不過wgz d服務一流就係真ga! 段估都唔會係黑.
佢服務係唔錯架
d野係就係貴少少
不過都值既

成條槍街我淨係去 軍軍軍 大冰 垃圾房 名搶
有d鋪 d貨就無野呀 不過d人好有問題

我見過某鋪叫人唔好開佢d display 唔好拉
但私底下就自己拎d display同d貨黎玩

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-10-2010 22:20 發表

槍地獄-,-
佢叫我唔好拉.....
話次上次見到有幾阿爸帶個阿仔買野,12,3歲,小學雞=.=
我見住有個阿爸係槍xx到講,啦,阿仔,你睇岩邊個就買啦
結果佢買左住m4,2,3千到= =
點解唔係我....

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 27-10-2010 22:40 發表

槍地獄-,-
佢叫我唔好拉.....
話次上次見到有幾阿爸帶個阿仔買野,12,3歲,小學雞=.=
我見住有個阿爸係槍xx到講,啦,阿仔,你睇岩邊個就買啦
結果佢買左住m4,2,3千到= =
點解唔係我....
你講咋 我無講

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 28-10-2010 17:59 發表

你講咋 我無講
我同個fd見住的,冇講大話

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 28-10-2010 19:47 發表

我同個fd見住的,冇講大話
唔係話你講大話

人神共憤…!

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-10-2010 22:20 發表

但槍地獄唔係黑呀…?!

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=69050&page=7#pid774232

引用:
原帖由 reporter 於 29-10-2010 16:35 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... mp;page=7#pid774232

佢地o吾係黑~ 不過傻傻地Je
可能啦…我係果度都買過?…都冇咩問題…

總之去邊都死
識cheak就最好
等同個個都識去街市買送
但唔係個個都買到平靚正
=完=

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 29-10-2010 21:29 發表
總之去邊都死
識cheak就最好
等同個個都識去街市買送
但唔係個個都買到平靚正
=完=
同感!!唔識都係同老手一齊去好……

仙風都係'黑店'啦
我第一次打算去買woodland
點知個老闆同我講話mc果陣係最heat,woodland outday啦(果陣2009年,冇提過acu的存在)
話咩遲d美軍會轉曬mc,唔要woodland
之後我就買左mc,雖然mc都有佢好處....
不過我唔甘心咁比人呃左law,都唔知佢係咪想賣曬d mc....
新手第一次買裝就係咁,可悲...仲要1個人....

ps,仙風第2間分店係咪汁左?

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 2-11-2010 19:12 發表
仙風都係'黑店'啦
我第一次打算去買woodland
點知個老闆同我講話mc果陣係最heat,woodland outday啦(果陣2009年,冇提過acu的存在)
話咩遲d美軍會轉曬mc,唔要woodland
之後我就買左mc,雖然mc都有佢好處....
不過我 ...
UM...資 訊 上 比 人 老 點 ,
如 果 我 係 大 哥 你 呢,
知 道 之 後 都 會 有 少 少 o吾 happy ( 少 少 )
比 人 老 點 o左 , 好 似 自 己 好 蠢 o甘 樣 ....

發新話題