發新話題

FPS界另一大作: Call of Duty: Modern Warfare 3

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-11-2011 01:44 發表

5個鐘?爆機後steam顯示MW3我打左4個鐘
唔通mw一步一步短左時間?d人話mw2大約打5個鐘

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 01:47 發表

下...我感覺上最短係MW1喎

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 01:48 發表

或者係難度同個人能力問題

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 01:47 發表

mw2我無計過
MW1大約6至7個鐘
其實唔係mw既問題,而家d fps game係偏向愈黎愈短

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 01:48 發表

歡樂的時間過得特別快嘛

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-11-2011 01:51 發表

mw2我無計過
MW1大約6至7個鐘
其實唔係mw既問題,而家d fps game係偏向愈黎愈短
愈黎愈唔低,三四百蚊緊係長d好,但係唔好灌水
bf3果隻,我就覺得灌水

SANDMAN同SOAP埋單果兩part真係眼濕濕,男人的浪漫

引用:
原帖由 亞延 於 13-11-2011 03:11 發表
SANDMAN同SOAP埋單果兩part真係眼濕濕,男人的浪漫
我又唔覺得有咩浪漫...簡直係敷衍了事, 真係應該要學下Medal Of Honor

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-11-2011 01:04 發表

但係skip既話之後再開同一關會再問定係自動skip架
只要一開始唔揀never ask咁佢就每次都會問
我尋晚重裝試咗, 果然係會係SAS面前爆

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 12:21 發表

我又唔覺得有咩浪漫...簡直係敷衍了事, 真係應該要學下Medal Of Honor
我好agree,sandman,yuri,makxxxx死都震撼過soap,我仲以為price會帶走佢條屍...
sandman果下真係好型,我諗有機會又有續集,yuri比人打果3槍,一槍比一槍緊張
makxxxx比price吊死,我以為price會跌落街,之後price食住雪茄睇果下好正

爆機了
反白
班 Delta force 死得最慘烈
反白

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 12:23 發表

只要一開始唔揀never ask咁佢就每次都會問
我尋晚重裝試咗, 果然係會係SAS面前爆
but are they die or wear mask when the explosion happened?

引用:
原帖由 p7009212 於 13-11-2011 15:16 發表

but are they die or wear mask when the explosion happened?
呢個就奇怪, 佢地明明已經除咗mask, 但係Sgt. Wallcroft之後仲講緊野

btw, 想問下Sgt. Wallcroft係咪又係Gaz同Ghost果個配音嚟?

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 14:02 發表

我好agree,sandman,yuri,makxxxx死都震撼過soap,我仲以為price會帶走佢條屍...
sandman果下真係好型,我諗有機會又有續集,yuri比人打果3槍,一槍比一槍緊張
makxxxx比price吊死,我以為price會跌落街,之後price食住 ...
Price: Soap, try not to die this time.
RIP
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 13-11-2011 15:24 發表

Price: Soap, try not to die this time.
RIP
其實我真係估唔到Soap咁樣跌一跌就死咗.....實在唔似一貫主角既作風

發新話題