發新話題

魔膠...魔膠....(51樓加手槍安裝注意圖)

我想問下有冇人用魔膠去參加精準比賽?
名次幾多?

魔膠只係話打/飄得遠,冇話過打得準喎....

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

Low accuracy ah mah.. not good enough for delicate shooting a c-hing

其實想問問, 如果一支 TM HI-CAP 甘計, 用紫膠+ 0.2 BB 遠定係用, 魔膠 + 0.3 BB 遠呢(炒上唔計)??

你的日子如何,你的力量也必如何

AEG魔膠出了,ching們有人買到嗎?

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-4-2012 09:56 發表
其實想問問, 如果一支 TM HI-CAP 甘計, 用紫膠+ 0.2 BB 遠定係用, 魔膠 + 0.3 BB 遠呢(炒上唔計)??
紫膠指9ball? 如果係的話, 我兩隻都有.  無太認真試過對比, 不過我用開0.25, 魔膠可以唔洗開到好大就已經好直.

回覆 96# 的帖子

甘就當 9 ball 先計啦!!!
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 chenqiuhe 於 17-4-2012 20:56 發表
AEG魔膠出了,ching們有人買到嗎?
香港已經有售

AEG 魔皮出了嗎?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 18-4-2012 14:46 發表
AEG 魔皮出了嗎?
Yes, but sold out

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-4-2012 14:57 發表

Yes, but sold out
下~~? 唔係掛!!!  幾時開賣架?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 18-4-2012 15:52 發表

下~~? 唔係掛!!!  幾時開賣架?
Please see following link:

http://www.wgcshop.com/wgc2008/m ... =special&rs=New Release&catid=&cat=

又買唔到....

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-4-2012 09:56 發表
琴晚同今晚都用vve0.36開電筒試左幾槍, 但係都係太遠睇唔到...

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 18-4-2012 18:15 發表
又買唔到....
有冇試試去20 & jj啱糞樓問問? 佢地都有入貨過喎!

發新話題