發新話題

博c模型

回覆 #1050 向右趴 的帖子

諗到都痛

引用:
原帖由 jackyafk 於 4-6-2007 22:32 發表
唉...都唔知你地講咁多無謂野做乜.....
到左果日你地會出現先再講la...
得個講冇用ga....做先係實際
我想大家都係等阿八神你做嘢,由頭到尾都係你話一雞8000無問題,不過家下到24號真係好遠,你嘅神兵唔係要開壇作法先有一雞8000呀?

不如今個禮拜求其搵晚落去槍街求其搵間槍舖,同求其一個員工講:你係CGF嘅八神,要做一雞8000嘅神蹟.

以你家下咁出名,應該任何人都會比你演出.

你做到,我已後唔再打wargame,你做唔到咪低低地咁同大家講你吹大咗係你錯囉.

面就人地比,假就自已丟.

你股你真你GOD呀?你家下連DOG都不如阿.

引用:
原帖由 Relentless 於 5-6-2007 11:11 發表

我想大家都係等阿八神你做嘢,由頭到尾都係你話一雞8000無問題,不過家下到24號真係好遠,你嘅神兵唔係要開壇作法先有一雞8000呀?

不如今個禮拜求其搵晚落去槍街求其搵間槍舖,同求其一個員工 ...
無謂同為左一個"神"咁勞氣

引用:
原帖由 ivan_31 於 5-6-2007 11:13 發表

佢話果日味果日囉

引用:
原帖由 ivan_31 於 5-6-2007 11:13 發表

多謝師兄關心

至憎D人死剩把口,應錯真係唔痛.

終于睇完,等陣去請假,如果請到就即刻買機票……

引用:
原帖由 Hamlet 於 5-6-2007 11:28 發表
一生人可能真係得一次機會見到

引用:
原帖由 Hamlet 於 5-6-2007 11:28 發表
咁認真???

因住比人放飛機阿

回覆 #1058 向右趴 的帖子

批到俾我先係,要聽日先知,放既咪當係去觀光,無損失既

引用:
原帖由 Hamlet 於 5-6-2007 11:43 發表
批到俾我先係,要聽日先知,放既咪當係去觀光,無損失既
如果真係一雞8000 , 哈姆兄會唔會打算買斷佢支神槍既專利權啊~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #1060 皇家御貓 的帖子

問過Leo先,話曬佢地頭……

我剛剛先發現 , 阿八神真係神黎架!!!!

唔信睇下第一千個Post...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 5-6-2007 14:01 發表
我剛剛先發現 , 阿八神真係神黎架!!!!

唔信睇下第一千個Post...
點解呢????

71 pages.....

引用:
原帖由 hippies 於 5-6-2007 14:36 發表
71 pages.....
顯靈啦

發新話題