發新話題

博c模型

引用:
原帖由 仔仔 於 6-6-2007 02:18 發表
我叫左我細佬黎睇呢個post...之後佢睇完topic問我....玩具槍既結構係點...=.=我話用膠做既杯士~定住d齒比佢轉....介子定位....我細佬都話d膠咁樣磨足咁耐咪熔囉-_____-連我細佬唔玩槍都知道.....佢仲問我...條友 ...
話唔埋波箱中大部分靈件已轉金屬......
並不是原裝

引用:
原帖由 peter195 於 6-6-2007 02:23 AM 發表

話唔埋波箱中大部分靈件已轉金屬......
並不是原裝
其實行磁浮....d齒軸係波箱中間自己轉...唔同波箱或者杯士接觸....
個摩打用液化氮降溫..... 我d想像力真不錯.....

引用:
原帖由 仔仔 於 6-6-2007 02:26 發表

其實行磁浮....d齒軸係波箱中間自己轉...唔同波箱或者杯士接觸....
個摩打用液化氮降溫..... 我d想像力真不錯.....
咁先進...
咁磁浮是否要靠舊電提供力場??
咁舊電嘛好...............

引用:
原帖由 peter195 於 6-6-2007 02:32 AM 發表

咁先進...
尾柄行核能.....插個反應堆係尾通度...

引用:
原帖由 仔仔 於 6-6-2007 02:33 發表

尾柄行核能.....插個反應堆係尾通度...
Freedom Gundam 用的 M4......??

係呢, 有人話有手提攞床, 唔知係點樣幾錢同係邊度買呢? 小弟都想買一個

74頁.....|)
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 6-6-2007 05:48 發表
74頁.....|)
厄post

引用:
原帖由 peter195 於 6-6-2007 02:32 發表

咁先進...
預左佢拖水電架啦~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 6-6-2007 10:09 發表

預左佢拖水電架啦~
可能用太陽能

我真係唔知佢要邊隻彈囉....驚佢懶皮

引用:
原帖由 ivan_31 於 6-6-2007 10:09 發表

可能用太陽能
鬼唔望落雨...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 忽必烈 於 6-6-2007 11:26 發表
佢又唔講,即係咪都得la~~
唔講就唔好用呢個藉口,用呢個藉口即係無雷

引用:
原帖由 忽必烈 於 6-6-2007 11:26 發表
由0.2至0.8都殺哂就唔使煩~