發新話題

香港終於有女僕咖啡廳囉~

rz............
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 learngod86 於 8/4/07 02:41 發表
oh...........................
sample release...........

give me a break... I don't think I will go anytime soon...
Guns... lots of Guns...

我驚我入到去 坐低 叫杯野飲,然後........

引用:
原帖由 alien 於 4-8-2007 15:50 發表
我驚我入到去 坐低 叫杯野飲,然後........
小哂鬼

我去扒王之王算啦...

回覆 #110 adrianyahk 的帖子

大家樂PR姐姐分分鐘仲好........
本來無一物, 何處惹塵埃

有可靠情報d 女僕|) ....
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 12-8-2007 01:02 發表
有可靠情報d 女僕|) ....
我朋友去左 結論系
"cafe好細間 係超細
價錢方面 幾貴下
果到冇咩驚喜
野食麻麻
d女仔就中下
但就好有新鮮感"

引用:
原帖由 WAIKO01 於 4-8-2007 10:57 發表

rz............
呢幅相 或許影既角度問題 我覺得得個眼鏡娘 比較好D........

too horrible~~

go to real 女僕咖啡廳 in japan next time......
if 女王 is not follow together(impossible)~~

引用:
原帖由 golliwog19 於 12-8-2007 12:02 發表
too horrible~~

go to real 女僕咖啡廳 in japan next time......
if 女王 is not follow together(impossible)~~
日本果d....一出秋葉原見到派傳單果d....嘩嘩嘩...

回覆 #116 adrianyahk 的帖子

只是派傳單的都好過入面果D鳥

引用:
原帖由 match_man 於 13-8-2007 00:09 發表
唔一定 有D既好靚的

引用:
原帖由 match_man 於 13-8-2007 00:09 發表
我咩都冇講....

得人驚....

發新話題